Lieden asennus

Lieden asennus – Mitä tarkoittaa lieden asennus?

Lieden asennus

Tarvitsetko palvelua lieden asennus?

Kilpailuta lieden asennus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Lieden asennus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 17.09.2023 klo 21:09

Lieden asentaminen tai kytkentä tulee teetättää aina siihen erikoistuneella henkilöllä. Tavallisesti täysikokoiset liedet toimivat kolmivaihevirralla.

Liedestä voidaan käyttää myös nimitystä uuni, sähköhella, liesitaso tai keittotaso. Monesti laite on mahdollista hankkia myös asennettuna.

Mitä maksaa lieden asennus?

Katso hintasivu: Lieden asennus hinta

Saako lieden asennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta lieden asennus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoa sähkölieden asentamisesta

Monet liedet kiinnitetään voimavirtaan, jolloin niiden asennukset tulee aina tehdä sähköalan ammattilainen eli henkilö joka on saanut sähköalan koulutuksen sekä kokemusta asennustöistä. Uunin asentaminen on kiinteä sähkötyö, jolla tarkoitetaan sitä, ettei tavallinen sähkönkäyttäjä saa tehdä siihen liittyviä töitä.

Sähkölieden asennusta ei siis saa tehdä itse ja mikäli asennus tehdään vääriä toimintatapoja noudattaen, voi pienimpänä riskinä olla tulipalo ja pahimmassa tapauksessa jopa henkilövahinko. Tapaturman sattuessa myös vakuutuskorvaus voi jäädä tällaisessa tilanteessa saamatta.

Sähkölieden asennukseen kannattaa siis valita asiansa osaava henkilö ammattihenkilö, johon voi varmasti luottaa. Sähköliesiä on saatavilla myös muilla erilaisilla kytkentätavoilla, kuin 3-vaihekytkennällä ja esimerkiksi niitä sähköliesiä, jotka voidaan liittää sähköverkkoon pistokkeella, voi asentaa myös itse.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Lieden asennus

Kilpailuta lieden asennus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä