Keskuspölynimuri asennus

Tarvitsetko palvelua keskuspölynimuri asennus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta keskuspölynimuri asennus

Keskuspölynimurin asennus kannattaa kilpailuttaa

Keskuspölynimuri valitaan yleensä sen käytännöllisyyden, ekologisuuden ja allergiaystävällisyyden vuoksi. Keskuspölynimuri on myös usein tavallista imuria hiljaisempi sekä pitkäikäisempi.

Vertaile keskuspölynimureiden asentaminen helposti

Minkälaiseen kohteeseen keskuspölynimuria oletkaan asennettumassa, löydät keskuspölynimureiden asentajat Kodinplazasta. Keskuspölynimurin asentamiseen liittyy:

  • asennus onnistuu uuteen tai vanhaan taloon
  • parantaa sisäilman laatua – imurin poistoilmaa ei puhalleta sisätiloihin
  • sopii etenkin allergisille ja astmaatikoille

Tarjouspyyntöjä

Keskuspölynimurin asentaminen valmiiseen (vuonna 2015) rakennettuun taloon. Yksikerroksinen talo + parvi.

Ohessa talon pohjakuvat. Voimme hankkia imurin ja osat itse tai sitten otamme asennuksen mukana koko paketin. Parvi on aika korkealla (kattokorkeus olohuoneessa 5,6 m), joten imurasioiden määrä ja paikat ovat kiinni siitä, miten asennustyö on parhain/helpoin tehdä.

Paikkakunta Tuusula
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Käyttöpinta-ala 150 - 175 m2
Kerrosten lukumäärä 1,5
Kohteen rakennusvuosi 2010-luvulla tai myöhemmin
Tarjouspyynnön tyyppi Keskuspölynimurijärjestelmän hankinta ja asennustyö

Lisätietoa keskuspölynimurista

Keskuspölynimuri koostuu keskusyksiköstä, runkoputkistosta, imurasioista ja imuletkusta. Keskuspölynimurin runkoputkisto asennetaan seinärakenteisiin piiloon ja seinään tulee imurasiat joihin kytketään imuletku imurointia varten. Keskuspölynimurin keskusyksikkö on yleensä sijoitettu rakennukseen siten, että poistoilma saadaan ohjattua helposti ulkoilmaan sekä siten, että imuroinnin aikainen melu ja meluhaitta sisätiloissa on mahdollisimman pientä. Suuren pölysäiliön ansioista, säiliön tyhjennysväli on erittäin paljon pidempi kuin tavallisen imurin pölypussien vaihtotarve.

Asennus vanhaan taloon käy näppärästi

Keskuspölynimurin asennuttaminen vanhaan taloon onnistuu suhteellisen vaivattomasti pienellä suunnittelulla. Yleensä vanhaan taloon jälkiasennettavan keskuspölynimurin runkoputkisto sijoitetaan talon yläpohjaan tai useamman kerroksen talossa välipohjaan sekä molemmissa tapauksissa osa runkoputkistosta tulee väliseinien sisään, jotta imurasiat saadaan sijoitettua mielekkäästi imurointia ajatellen.

Kilpailuta keskuspölynimuri asennus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä