Keskuspölynimurin asennus

Keskuspölynimurin asennus – Mitä tarkoittaa keskuspölynimurin asennus?

Keskuspölynimurin asennus

Tarvitsetko palvelua keskuspölynimurin asennus?

Kilpailuta keskuspölynimurin asennus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Keskuspölynimurin asennus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 12.07.2023 klo 10:07

Keskuspölynimurin asentaminen tai vaihto voi tulla ajankohtaiseksi, kun imuroimisesta halutaan tehdä käytännöllisempää, ekologisempaa ja allergiaystävällisempää.

Keskuspölynimurit ovat myös usein perinteisiä imureita hiljaisempia sekä pitkäikäisempiä ja ne voidaan hankkia myös jälkikäteen tai asennettuna.

Mitä maksaa keskuspölynimurin asennus?

Katso hintasivu: Keskuspölynimurin asennus hinta

Saako keskuspölynimurin asennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta keskuspölynimurin asennus saa kotitalousvähennystä. Keskuspölynimurin asennus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 keskuspölynimurin asennuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoa keskuspölynimurista

Keskuspölynimuri koostuu keskusyksiköstä, runkoputkistosta, imurasioista ja imuletkusta. Keskuspölynimurin runkoputkisto asennetaan seinärakenteisiin piiloon ja seinään tulee imurasiat joihin kytketään imuletku imurointia varten. Keskuspölynimurin keskusyksikkö on yleensä sijoitettu rakennukseen siten, että poistoilma saadaan ohjattua helposti ulkoilmaan sekä siten, että imuroinnin aikainen melu ja meluhaitta sisätiloissa on mahdollisimman pientä. Suuren pölysäiliön ansioista, säiliön tyhjennysväli on erittäin paljon pidempi kuin tavallisen imurin pölypussien vaihtotarve.

Asennus vanhaan taloon käy näppärästi

Keskuspölynimurin asennuttaminen vanhaan taloon onnistuu suhteellisen vaivattomasti pienellä suunnittelulla. Yleensä vanhaan taloon jälkiasennettavan keskuspölynimurin runkoputkisto sijoitetaan talon yläpohjaan tai useamman kerroksen talossa välipohjaan sekä molemmissa tapauksissa osa runkoputkistosta tulee väliseinien sisään, jotta imurasiat saadaan sijoitettua mielekkäästi imurointia ajatellen.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Keskuspölynimurin asennus

Kilpailuta keskuspölynimurin asennus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä