Lieden asennus

Lieden asennus hinta

Lieden asennus

Paljonko maksaa lieden asennus?

Lieden asennuksen hinta on keskimäärin 141 €

Hinnan vaihteluväli 66 € – 329 €

Vertaile alueesi sähköyritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Lieden asennuksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Lieden asennus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 29.11.2022 klo 16:11

Lieden kytkentä maksaa keskimäärin noin 70,00 € – 200,00 € lieden tyypistä sekä mahdollisista kuljetus- tai kierrätyskuluista riippuen. Uuden lieden hinta asennettuna voisi olla esimerkiksi 300,00 € – 700,00 € riippuen siitä, onko kyseessä keraaminen, perinteinen tai vaikkapa induktioliesi.

Miten lieden asennuksen hinta muodostuu?

Lieden asennuksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • lieden tyyppi: integroitava sähköhella, keittotaso jne.
  • onko uusi liesi ostettu vai tapahtuuko hankinta asennuksen yhteydessä
  • mahdolliset kuljetus- tai kierrätyskulut

Kannattaa huomioida, että sähkölieden kiinteä asennus suurjännitteeseen kuuluu aina sähköammattilaisen tehtäviin.

Saako lieden asennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta lieden asennus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa sähkölieden asentamisesta

Monet liedet kiinnitetään voimavirtaan, jolloin niiden asennukset tulee aina tehdä sähköalan ammattilainen eli henkilö joka on saanut sähköalan koulutuksen sekä kokemusta asennustöistä. Uunin asentaminen on kiinteä sähkötyö, jolla tarkoitetaan sitä, ettei tavallinen sähkönkäyttäjä saa tehdä siihen liittyviä töitä.

Sähkölieden asennusta ei siis saa tehdä itse ja mikäli asennus tehdään vääriä toimintatapoja noudattaen, voi pienimpänä riskinä olla tulipalo ja pahimmassa tapauksessa jopa henkilövahinko. Tapaturman sattuessa myös vakuutuskorvaus voi jäädä tällaisessa tilanteessa saamatta.

Sähkölieden asennukseen kannattaa siis valita asiansa osaava henkilö ammattihenkilö, johon voi varmasti luottaa. Sähköliesiä on saatavilla myös muilla erilaisilla kytkentätavoilla, kuin 3-vaihekytkennällä ja esimerkiksi niitä sähköliesiä, jotka voidaan liittää sähköverkkoon pistokkeella, voi asentaa myös itse.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Aika vähän vastauksia tuli tiedusteluuni, mutta pikaisesti tuli kuitenkin yksi hyvä - se riittää tällä kertaa. Annoin vain neljä tähteä, koska niin harva vastasi tiedusteluuni - se pudotti sen yhden tähden. Palvelulle kyllä annan täydet viisi, koska palvelu on hyvä, ei tarvitse itse kahlata läpi toimijoita."

R

Riitta

"Kuusiaitamme tarvitsi kunnostusta, entinen yritys ei enää ollut kiinnostunut ko työstä. Nettiä selatessani löysin Kodinplazan sivut. Tutustuin tarjolla olevaan palveluun ja tein Kodinplazan sivuille kyselyn mahdollisista työn (kuusiaidan hoitoleikkauksen) tarjoajista. Samana päivänä oli kolme yritystä käynyt katsomassa tarjottua työtä ja neljäs seuraavana päivänä. Näistä yksi oli meille sopiva. Sovin tapaamisen kohteeseen seuraavaksi päiväksi ja työ aloitettiin samalla kertaa. Olin todella yllättynyt pienen ilmoituksen tehosta Kodinplazan sivuilla. Kiitos!"

M

Marita

"Kodinplaza toimii ihan parahultaisen hienosti. Saimme useita yhteydenottoja. Tulijat tiesivät, että muitakin on tulossa tarjoamaan samaa hommaa, joka vaikutti toimintaan. Joukosta poimimme yhden, jolla oli meille sopivat ajatukset ja toimintatyyli. Kiitos Kodinplaza. Ekakerta oli ihan täyskymppi."

E

Eeva

Lieden asennus hinta

Kilpailuta lieden asennus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä