Kylpyhuoneremontti

Tarvitsetko palvelua kylpyhuoneremontti?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneen remontti kannattaa kilpailuttaa

Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu kylpyhuoneen remontointi lisää kylpyhuoneen käyttöikää jopa 40 vuotta.

Vertaile kylpyhuoneen remontointi helposti

Minkälaisesta kylpyhuoneremontista onkaan kyse, löydät kylpyhuoneremonttien erikoisosaajat Kodinplazasta. Hyötyjä:

  • kylpyhuoneen käyttöikä kasvaa
  • juuri omien toivomusten mukainen kylpyhuone
  • omaan budjettiin sopiva kylpyhuone: pintaremontti vs. rakenteelliset muutokset

Tarjouspyyntöjä

Kerrostalo kaksion kylpyhuoneen saneeraus

pienen kylpyhuoneen saneeraus 1,8m x 1,5m x 2,2m. Uusitaan vesieristys, laatoitus, valaistus ja asennetaan uudet kalusteet. Laatat ja kalusteet hankitaan itse, eli lähinnä haetaan tarjouksia työlle. Ehdottakaa myös mitä loppusiivous ja jätteiden kuljetus sekä vanhojen kalusteiden että kaakeloinnin purkaminen kustantaisi.<br>Kylpyhuoneremontti<br>- Lattiakaivojen määrä: 1<br>- Vesipisteitä ei tarvitse siirtää

Paikkakunta Tampere
Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Kylpyhuoneen pinta-ala 4 m2 tai alle
Kylpyhuoneen asennusvuosi 2000-luvulla
Muutokset pohjaratkaisuun Pohjaratkaisu pysyy samana

Kylpyhuoneremontti

Paikkakunta Jyväskylä
Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Kylpyhuoneen pinta-ala 4 m2 tai alle
Kylpyhuoneen asennusvuosi 1970-luvulla
Muutokset pohjaratkaisuun Pohjaratkaisu pysyy samana

Kylpyhuoneremontti

Uusitaan lattia, lattialämmitys ja seiniä. Läpiviennit jää ennalleen.<br>Työn aloitus heti/sopimuksen mukaan kevään aikana.<br>Lattia 6,6 m2. (klinkkeri 7*7cm, paljon kopoa.)<br>Seinät 11.5 m2. (20*15 peruslaattaa )<br>Tilaaja:<br>- purkaa muut tarvittavat asiat työn tieltä (listat, lauteet, oven ym.)<br>- hankkii materiaalit ja ”kertakäyttö” työvälineet.<br>- viimeistelee työn (asentaa listat, ovet, hoitaa jätteet pois ym.)<br>Urakoitsija:<br>- purkaa vanhan laatoituksen ja sähkölattialämmityksen. (puolet seinistä levyä, joka vaihdetaan suoraan.)<br>- asentaa uuden sähköisen lattialämmityksen, kaapelilla vanhan valun päälle.<br>- tasoittaa pinnat ja asentaa vesieristyksen. (Todistus työstä taloyhtiötä varten)<br>- laatoittaa kylpyhuoneen seinät ja lattian, sekä saunan lattian. (10*10 lattiaan, 20*40 seiniin)<br>- saumaa laatat ja asentaa silikonit.<br>- mahdollisesti asentaa wc-istuimen vanhan lavuaarin paikalle, jos putket ovat sopivat.<br>Vantaan simonkylässä. Talo -88 rakennettu, pesutilat suurimmaksi osaksi alkuperäiset. Seinät tiiltä/levyä.<br>Maanvarainen laatta, korotusvalu(lämmitys), laatat. yksi muovikaivo lavuaarin kaivo.<br>Asbestikartoitus teetetään ennen remonttia.<br>Voi tulla katsomaan tarvittaessa (mieluiten klo 15.30-19.30 välillä).

Paikkakunta Vantaa
Rakennuksen tyyppi Paritalo
Kylpyhuoneen pinta-ala 6 - 7 m2
Kylpyhuoneen asennusvuosi 1980-luvulla
Muutokset pohjaratkaisuun Pohjaratkaisu pysyy samana

Kylpyhuoneremontti

Paikkakunta Parainen
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Kylpyhuoneen pinta-ala 6 - 7 m2
Kylpyhuoneen asennusvuosi 1990-luvulla
Muutokset pohjaratkaisuun Pohjaratkaisu pysyy samana

Kylpyhuoneen ja saunan pintaremontti

Kylpyhuoneen ja saunan remontiin halutaan tarjouksia.<br>Tarve on tehdä vesieristys kylpyhuoneen ja saunan lattiaan ja kylpyhuoneen seiniin. Laatoitus kylpyhuoneen lattiaan ja seiniin sekä saunan lattiaan yksi rivi lattialaattaa seinään. Saumaus kaikkialle ja silikonointi.<br>Työstettävää lattiapinta-alaa yhteensä n. 8.2 m2, seinäpinta-alaa n. 22 m2.<br>Kylpyhuone suorakaiteen muotoinen n. 5,1 m2 ja sauna suorakaiteen muotoinen n. 3,1 m2.<br>Lattialaatta 10x10 (30x40 kokoisissa arkeissa) ja seinälaatta 30x60.<br>Yksi lattiakaivo ja yksi lavuaarinviemäri. Vesiputket tulee pintaan, joten niistä ei tule läpivientejä.<br>Tilassa kaksi ikkunaa ja kaksi ovea.<br>Purku ja pohjatyöt teemme itse.<br>Hankimme tarvikkeet itse. Tarvittaessa voidaan sopia tekijän kanssa halutuista tuotteista.<br>Vesieristyksen tekijällä pitää olla VTT vesieristyssertifikaatti.<br>Paikan päälle voi tulla tilaa katsomaan tarjouksen tekoa varten. <br>Vastaan luonnollisesti myös tarkentaviin kysymyksiin jos sellaisia on.

Paikkakunta Kangasala
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Kylpyhuoneen pinta-ala 7 - 10 m2
Kylpyhuoneen asennusvuosi 1980-luvulla
Muutokset pohjaratkaisuun Pohjaratkaisu pysyy samana

Kylpyhuoneen laattojen, vesieristyksen uusiminen

Purkutyöt, vesieristys, laatoitus, pesukalusteiden uusiminen.

Paikkakunta Luoto
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Kylpyhuoneen pinta-ala 7 - 10 m2
Kylpyhuoneen asennusvuosi 1980-luvulla
Muutokset pohjaratkaisuun Pohjaratkaisu pysyy samana

Myös pesuhuoneremontti, märkätilaremontti tai kylppäriremontti

Kylpyhuoneen remontoinnista käytetään muutamaa eri nimeä. Lähtökohtaisesti pesuhuoneen remontointi, märkätilojen remontointi tai kylppäriremontti tarkoittavat yhdessä samaa asiaa. Kohteiden ja tehtävien urakoiden laajuus kylläkin vaihtelee ja toisinaan on märkätiloihin ja pesuhuoneeseen sisällytetään myös sauna.

Kylpyhuoneremontin suunnittelu

Onnistunut pesuhuoneen tai märkätilojen remontti alkaa aina hyvällä suunnittelulla. Kun remontin teettäminen jätetään ammattilaisen käsiin, vältytään myöhemmin ylimääräisiltä yllätyksiltä. Kylpyhuoneessa työskennellessä on otettava huomioon myös tiettyjä toimintatapoja tai lupia, joita edellytetään viranomaisten toimesta.

Suunnittelu voidaan tehdä paikan päällä ja riippuen yrityksestä, suunnittelussa voidaan käyttää apuna erilaista dokumentointia, kuten piirroksia tai 3D-kuvia. Samalla voidaan kartoittaa myös käytössä oleva budjetti ja tehdä sen perusteella mahdollisimman hyvät ratkaisut rakennusteknisistä toteutuksista sekä kylpyhuoneen materiaaleista.

Kylpyhuoneen saneeraus kannattaa jättää ammattilaiselle

Kylpyhuonesaneeraus on vaativa toimenpide, jossa muuttujina saattaa olla alustan lujuuden lisäksi erilaisten putkivetojen monimutkaisuus. Kylpyhuoneiden alusmateriaaleihin vaikuttaa ensisijaisesti kiinteistön rakennusajankohta ja esimerkiksi 1960-luvulla rakennettujen kylpyhuoneiden ominaisuudet eroavat 1990-luvulla rakennetuista kylpyhuoneista.

Kesto vaihtelee 2–4 viikon välillä

Kylpyhuoneremontin kesto on keskimäärin noin kaksi viikkoa, mikäli kyseessä on vain pintojen uusiminen. Erilaiset rakenteelliset muutokset, kuten tilamuutokset seinien tai vesikalusteiden osalta vaikuttavat remontin kestoon pidentäen sitä noin 1–2 viikolla. Kokonaisvaltainen remontti kestää siis kahdesta neljään viikkoa.

Kilpailuta kylpyhuoneremontti
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä