Laattalattian pinnoitus

Tarvitsetko palvelua laattalattian pinnoitus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 32 %
Jätä tarjouspyyntö palvelusta laattalattian pinnoitus

Lattialaattojen päälle pinnoittaminen

Uudista laattalattioiden ulkonäkö silmää miellyttäväksi pinnoituksella.

Vertaile laattalattioiden pinnoitustyöt helposti

Minkälaisesta laattalattioiden pinnoituksesta onkaan kyse, löydät lattialaattojen pinnoitustöiden erikoistekijät Kodinplazasta. Laattalattioiden pinnoitukseen liittyy:

  • tehtävien pinnoitustöiden laajuus
  • laattalattian kunto
  • pinnoitustyön aineet, välineet ja oikeat menetelmät

Tarjouspyyntöjä

Tarjouspyyntö
Paikkakunta
Keittiön, eteisaulan, wc:n ja wc-suihkutilan laattalattion pinnoittaminen (keraaminen laasti/kevythartsi/mikrosementti)
Vantaa
Paikkakunta Vantaa
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Lattian pinta-ala 40 - 50 m2
Tilan tyyppi Sisätila – märkätila,Sisätila – kuivatila
Laattalattian asennusvuosi 1990-luvulla

Keittiön, eteisaulan, wc:n ja wc-suihkutilan laattalattion pinnoittaminen (keraaminen laasti/kevythartsi/mikrosementti)

Kyseessä on kaksikerroksisen omakotitalon 1) keittiön, eteisaulan ja wc:n lattian pinnoittaminen sekä yläkerrassa olevan wc-suihkutilan lattian pinnoittaminen (liitteessä merkitty punaisella viivoituksella). Yhteensä näissä tiloissa neliöitä on noin 40. Työn kokonaiskustannuksista riippuen remonttia on mahdollista laajentaa 2) alakerran makuuhuoneeseen (12 neliötä), jossa on myös laattalattia 2) yläkerran wc-suihkutilan seinien pinnoittaminen, jolloin koko tila pinnoitettaisiin. Yläkerran wc-suihkutila on hyväkuntoinen, ei havaittuja kopolaattoja. Alakerrassa on muutamia kopolaattoja. Keittiön kaapisto on pinnoituksen aikana paikoillaan (pl. sokkelit), sillä olemassa oleva lattia ulottuu vain hieman kaapistojen alle. Väritoiveena on (vaaleahko) valoisuutta tuova harmaa. Olemme kiinnostuneita erilaisista pinnoitusvaihtoehdoista. Nähdäkseni mahdollista on sekä laatan muodon säilyttäminen että saumojen yli pinnoittaminen (mikrosementti). Olennaista lopputuloksessa on kestävyys (alhaalla on naarmuuntumatta kestettävä mm. keittiön tuolien siirtely ja hiekkaiset kengät), ulkonäkö ja helppohoitoisuus. Remontti on tarkoitus toteuttaa syksyllä 2018. Laita tarjoukseen kustannusarvion ohella myös pinnoituksen kesto ja mahdollinen toteutusaikataulu. Huomioi tarjouksessa kolme eri vaihtoehtoa 1) 40 neliötä 2) makuuhuone lisänä 3) wc-suihkun seinien pinnoittaminen lisänä.

Jätä oma tarjouspyyntö palvelusta laattalattian pinnoitus

Teetä lattialaattojen pinnoitustyö ammattilaisella edullisesti

Monet miettivät epämiellyttävän näköisten tai vaikeasti puhtaana pidettävien lattialaattojen vaihtoa. Lattialaattojen vaihto voi kuitenkin tulla yllättävän kalliiksi ja vanhat lattialaatat saavat toistaiseksi jäädä. On kuitenkin olemassa tuntemattomampi ja edullisempi ratkaisu – pinnoitus. Uudista lattialaattojen ilmettä edullisesti pinnoittamalla ne. Laattapinnoite tekee vanhojen lattialaattojen pinnasta uuden näköisen ja kestävämmän. Pinnoittaminen on paljon – jopa 70% – edullisempaa kuin lattialaattojen vaihto. Pinnoittaminen parantaa lattialaattojen ominaisuuksia, riippuen valitusta pinnoitteesta, kuten puhtaana pidettävyyttä, kosteuden-, kuumuuden- ja kemikaalien kestoa. Paremmat ominaisuudet koskevat myös laattalattioiden saumoja. Lisäksi pinnoittamalla lattialaatat, voit helposti vaihtaa laattojen väriä tai sävyä mielesi mukaan. Pinnoittamisen onnistumiseen vaikuttavat hyvin ja oikeilla menetelmillä ja aineilla tehdyt pohjatyöt, joten on suositeltavaa teettää pinnoitustyö ammattilaisella. Pinnoitusammattilaiset loihtivat uuden ja upean pinnan lattialaatoille todella nopeasti, ilman meluisia purkutöitä.

Kilpailuta laattalattian pinnoitus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä