Laattalattian pinnoitus

Laattalattian pinnoitus – Mitä tarkoittaa laattalattian pinnoitus?

Laattalattian pinnoitus

Tarvitsetko palvelua laattalattian pinnoitus?

Kilpailuta laattalattian pinnoitus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Laattalattian pinnoitus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 18.06.2023 klo 21:06

Lattialaattojen pinnoittaminen voidaan tehdä muutamalla eri tavalla, riippuen siitä onko kyseessä kuiva- vai märkätila.

Mitä maksaa laattalattian pinnoitus?

Katso hintasivu: Laattalattian pinnoitus hinta

Saako laattalattian pinnoituksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta laattalattian pinnoitus saa kotitalousvähennystä. Laattalattian pinnoitus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 laattalattian pinnoituksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Teetä lattialaattojen pinnoitustyö ammattilaisella edullisesti

Monet miettivät epämiellyttävän näköisten tai vaikeasti puhtaana pidettävien lattialaattojen vaihtoa. Lattialaattojen vaihto voi kuitenkin tulla yllättävän kalliiksi ja vanhat lattialaatat saavat toistaiseksi jäädä. On kuitenkin olemassa tuntemattomampi ja edullisempi ratkaisu – pinnoitus. Uudista lattialaattojen ilmettä edullisesti pinnoittamalla ne. Laattapinnoite tekee vanhojen lattialaattojen pinnasta uuden näköisen ja kestävämmän. Pinnoittaminen on paljon – jopa 70% – edullisempaa kuin lattialaattojen vaihto. Pinnoittaminen parantaa lattialaattojen ominaisuuksia, riippuen valitusta pinnoitteesta, kuten puhtaana pidettävyyttä, kosteuden-, kuumuuden- ja kemikaalien kestoa. Paremmat ominaisuudet koskevat myös laattalattioiden saumoja. Lisäksi pinnoittamalla lattialaatat, voit helposti vaihtaa laattojen väriä tai sävyä mielesi mukaan. Pinnoittamisen onnistumiseen vaikuttavat hyvin ja oikeilla menetelmillä ja aineilla tehdyt pohjatyöt, joten on suositeltavaa teettää pinnoitustyö ammattilaisella. Pinnoitusammattilaiset loihtivat uuden ja upean pinnan lattialaatoille todella nopeasti, ilman meluisia purkutöitä.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Laattalattian pinnoitus

Kilpailuta laattalattian pinnoitus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä