Lattian petsaus

Lattian petsaus

Lattian petsaus

Tarvitsetko palvelua lattian petsaus?

Kilpailuta lattian petsaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Lattian petsaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 28.05.2021 klo 14:05

Lattian petsaamisen tarkoituksena on usein muuttaa tai vahvistaa puun sävyä. Onnistunut petsaus tehdään tyypillisesti kuivalle sekä hiotulle lattialle.

Mitä maksaa lattian petsaus?

Katso hintasivu: Lattian petsaus hinta

Saako lattian petsauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta lattian petsaus saa kotitalousvähennystä. Lattian petsaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 lattian petsauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Teetä petsaustyö ammattilaisella

Petsauksessa tulee ottaa huomioon muutama asia, jotta lopputulos on mahdollisimman hyvä. Petsattava alue tulee hioa ja puhdistaa sekä puun on oltava kuiva. Lisäksi petsattavan tilan lämpötilavaihtelut käsittelyn aikana tulee pyrkiä minimoimaan. Petsaamalla asuntosi puulattian saat helposti muutettua lattian sävyn haluamaksesi. Heti petsauksen jälkeen lopputulos saattaa näyttää yleensä epätasaiselta ja hieman lopullista sävyä tummemmalta. Puulattian petsaustyö kannattaa yleensä tehdä saman henkilön toimesta, sillä työskentelytavat ja petsin levitystyyli ovat usein yksilöllisiä. Mitä enemmän muuttuvia asioita on työnteon aikana, sitä suurempi riski on epäonnistua ja lopputuloksesta voi tulla epätasaisen laikukas.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Lattian petsaus

Kilpailuta lattian petsaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä