Muovimaton pinnoitus

Muovimaton pinnoitus

Muovimaton pinnoitus

Tarvitsetko palvelua muovimaton pinnoitus?

Kilpailuta muovimaton pinnoitus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Muovimaton pinnoitus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 13.11.2022 klo 16:11

Pinnoittamalla muovilattiapinnan saat kuluneen lattian näyttämään taas uudelta, kiiltävältä ja lisäksi pinnoitettu muovimatto on helppo puhdistaa imuroimalla tai nihkeällä rätillä.

Mitä maksaa muovimaton pinnoitus?

Katso hintasivu: Muovimaton pinnoitus hinta

Saako muovimaton pinnoituksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta muovimaton pinnoitus saa kotitalousvähennystä. Muovimaton pinnoitus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 muovimaton pinnoituksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Teetä muovimattolattian pinnoitustyö ammattilaisella

Muovimaton suosio on laskenut viime vuosien aikana, vaikka hyvin hoidettu muovimatto on tyylikäs ja käytännöllinen. Kun haluat uudistaa muovimaton pinnan, nopein ja helpoin ratkaisuksi on pinnoittaminen. Muovisen lattiamaton pinnoitus on lisäksi edullisin tapa tuunata vanhan ja kuluneen muovimaton pinta piiloon. Lähtökohtaisesti muovimatto on huoleton ja helposti hoidettava lattiamateriaali, mutta kulunut muovimaton pinta imee lian tiukasti kiinni itseensä. Muovimaton pinnoitusta ei tule tehdä laastilla tai muilla tasoitteilla ellei siitä ole muovimattovalmistaja toisin erikseen maininnut. Muovimaton maalaus ei ole myöskään yleisesti suositeltu pinnoitusvaihtoehto. Pinnoitusammattilaiset loihtivat muovimaton pintaan oikeilla aineilla ja menetelmillä kirkkaan, kestävän ja siistin lopputuloksen.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muovimaton pinnoitus

Kilpailuta muovimaton pinnoitus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä