Lattian pinnoitus

Tarvitsetko palvelua lattian pinnoitus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 32 %
Jätä tarjouspyyntö palvelusta lattian pinnoitus

Lattiapinnoitus parantaa lattian ominaisuuksia

Pinnoitetun lattian veden- ja kosteuseristys ominaisuudet paranevat, samoin kuin kulutuksen kestävyys. Pinnoittamlla voidaan helpottaa myös lattiapinnan puhtaana pitoa sekä vaihtaa lattian väriä tai sävyä.

Vertaile lattioiden pinnoitustyöt helposti

Minkälaisesta lattiasta ja sen pinnoittamisesta onkaan kyse, löydät lattioiden pinnoitustöiden erikoistekijät ja -osaajat Kodinplazasta. Lattioiden pinnoitustöihin liittyy:

  • lattian materiaali
  • pinnoitustyön laajuus
  • pinnoitustyön aineet, välineet ja oikeat menetelmät

Vanhan lattian pinnoittaminen kannattaa

Lattioiden käyttöolosuhteet ja rasitusaste vaikuttavat olennaisesti lattian käyttöikään. Lattiat voidaan pitää siistin näköisinä ja käyttöikää pidentää helposti säännöllisellä lattiapinnan puhtaana pidolla. Käytön ja rasituksen seurauksena lattiapinta kuitenkin kuluu ja jossain vaiheessa puhtaana pito vaikeutuu. Tällöin vanha lattia kannattaa pinnoittaa. Vanhan lattian pinnoittaminen nimittäin lisää käyttöikää merkittävästi sekä lattiapinnan puhdistus ja pesu helpottuvat huomattavasti. Toisinaan lattian pinnoittaminen voi tulla ajankohtaiseksi, kun halutaan vain päivittää lattian sisustuksellista ilmettä. Kun mietit lattiapinnoitusta niin muista, että pinnoituksen tärkein tehtävä on suojata lattiaa epäpuhtauksilta ja kemikaaleilta. Pinnoittaminen sopii niin vanhoille kuin uusillekin lattioille.

Kilpailuta lattian pinnoitus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä