Lattian pinnoitus

Lattian pinnoitus

Lattian pinnoitus

Tarvitsetko palvelua lattian pinnoitus?

Kilpailuta lattian pinnoitus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Lattian pinnoitus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 26.08.2022 klo 09:08

Riippuen tilan käyttötarkoituksesta, voidaan lattian pinnoittaminen toteuttaa usealla eri tavalla. Erilaisia lattiapinnoitteita ovat mm. akryylibetoni, polyuretaanibetoni, uretaani sekä erilaiset epoksit, laatat ja maalit.

Mitä maksaa lattian pinnoitus?

Katso hintasivu: Lattian pinnoitus hinta

Saako lattian pinnoituksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta lattian pinnoitus saa kotitalousvähennystä. Lattian pinnoitus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 lattian pinnoituksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Vanhan lattian pinnoittaminen kannattaa

Lattioiden käyttöolosuhteet ja rasitusaste vaikuttavat olennaisesti lattian käyttöikään. Lattiat voidaan pitää siistin näköisinä ja käyttöikää pidentää helposti säännöllisellä lattiapinnan puhtaana pidolla. Käytön ja rasituksen seurauksena lattiapinta kuitenkin kuluu ja jossain vaiheessa puhtaana pito vaikeutuu. Tällöin vanha lattia kannattaa pinnoittaa. Vanhan lattian pinnoittaminen nimittäin lisää käyttöikää merkittävästi sekä lattiapinnan puhdistus ja pesu helpottuvat huomattavasti. Toisinaan lattian pinnoittaminen voi tulla ajankohtaiseksi, kun halutaan vain päivittää lattian sisustuksellista ilmettä. Kun mietit lattiapinnoitusta niin muista, että pinnoituksen tärkein tehtävä on suojata lattiaa epäpuhtauksilta ja kemikaaleilta. Pinnoittaminen sopii niin vanhoille kuin uusillekin lattioille.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Lattian pinnoitus

Kilpailuta lattian pinnoitus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä