Puulattian maalaus

Puulattian maalaus

Puulattian maalaus

Tarvitsetko palvelua puulattian maalaus?

Kilpailuta puulattian maalaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Puulattian maalaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 28.11.2022 klo 10:11

Kun puulattia ikääntyy, saattaa se vaatia jossain vaiheessa pintakäsittelyä. Maalaaminen on loistava tapa saada uudenveroinen puulattiapinta.

Mitä maksaa puulattian maalaus?

Katso hintasivu: Puulattian maalaus hinta

Saako puulattian maalauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta puulattian maalaus saa kotitalousvähennystä. Puulattian maalaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 puulattian maalauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Hyvä tietää puulattioiden maalaukseen liittyen

Vaikka puulattia olisi hoitanut miten hyvin tahansa, lattian ikääntyminen alkaa jossain vaiheessa näkymään ja lattian käsittely tulee ajankohtaiseksi. Yksi vanhan puulattian käsittelymenetelmistä on maalaus. Maalaukseen liittyen kannattaa huomioida, että maalattavan puulattian tulee olla kuiva, suhteellinen ilman kosteus ei saa ylittää 80% ja maalaustilan lämpötila on suositeltavaa pitää yli +10 asteessa. Ennen maalausta puulattiat tulee esikäsitellä tarvittaessa hiomalla, jonka jälkeen puupinnat tulee pestä ja puhdistaa perusteellisesti. Pesu ja puhdistus tehdään joka tapauksessa. Seinät, listat ja muut pinnat kannattaa suojata ennen maalaustyön aloitusta. Maalaus tehdään tarpeen mukaan 1-3 kertaa ja kuivumisaika tulee tarkistaa – aina ennen lattian käyttöönottoa – käytetyn maalin käyttöohjeista. Maalattu puulattiapinta on näyttävän näköinen ja helppo pitää puhtaana.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Puulattian maalaus

Kilpailuta puulattian maalaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä