Laminaatin maalaus

Laminaatin maalaus

Laminaatin maalaus

Tarvitsetko palvelua laminaatin maalaus?

Kilpailuta laminaatin maalaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Laminaatin maalaus – Mitä tarkoittaa laminaatin maalaus?

Päivitetty: 09.06.2023 klo 04:06

Mitä maksaa laminaatin maalaus?

Katso hintasivu: Laminaatin maalaus hinta

Saako palvelusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta laminaatin maalaus saa kotitalousvähennystä. Laminaatin maalaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 laminaatin maalauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Maalaamalla laminaattilattialle uusi pintaväri

Vuosien varrella kulunut tai haalistunut laminaattilattiapinta halutaan yleensä jossain vaiheessa ehostaa. Maalaamisen lisäksi laminaattia voidaan käsitellä muutamalla muullakin menetelmällä, mutta mikäli haluat vain uuden värin laminaatin pintaan, on maalaaminen halvempaa kuin uuden lattian hankkiminen. Maalaamalla saat laminaatin sopimaan asunnon muuhun sisustukseen helposti, sillä värivalikoima on erittäin laaja.

Huomioitavaa laminaattilattian maalaukseen liittyen

Ennen laminaattilattian maalausurakan aloitusta kannattaa miettiä kuinka laajasta työstä on kyse ja mitkä kaikki lattiapinnat maalataan, koska maalatun lattian täytyy antaa kuivua ja uuden pinnan kovettua rauhassa. Mikäli olet maalaamassa asuntosi kaikkia lattiapintoja tai siten, että kulku asunnossa estyy, sinun tulee hankkia tilapäinen asuinpaikka maalaustyön valmistumiseen asti.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Laminaatin maalaus

Kilpailuta laminaatin maalaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä