Laminaatin maalaus

Tarvitsetko palvelua laminaatin maalaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 32 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Laminaatin maalaus

Laminaatin maalaaminen

Naarmuuntuneen, vanhan tai muuten epämiellyttävän näköisen laminaattilattian maalaaminen luo kodin sisustukseen uudenlaisen tunnelman kustannustehokkaasti.

Vertaile laminaattilattian maalaukset helposti

Minkälaisesta laminaattilattiasta onkaan kyse, löydät maalaustöiden ammattilaiset Kodinplazasta. Laminaattilattian maalaustöihin liittyy:

  • maalattavan laminaattipinnan pinta-ala
  • laminaatille sopiva maali
  • lattialistojen suojaus tai irrotus

Maalaamalla laminaattilattialle uusi pintaväri

Vuosien varrella kulunut tai haalistunut laminaattilattiapinta halutaan yleensä jossain vaiheessa ehostaa. Maalaamisen lisäksi laminaattia voidaan käsitellä muutamalla muullakin menetelmällä, mutta mikäli haluat vain uuden värin laminaatin pintaan, on maalaaminen halvempaa kuin uuden lattian hankkiminen. Maalaamalla saat laminaatin sopimaan asunnon muuhun sisustukseen helposti, sillä värivalikoima on erittäin laaja.

Huomioitavaa laminaattilattian maalaukseen liittyen

Ennen laminaattilattian maalausurakan aloitusta kannattaa miettiä kuinka laajasta työstä on kyse ja mitkä kaikki lattiapinnat maalataan, koska maalatun lattian täytyy antaa kuivua ja uuden pinnan kovettua rauhassa. Mikäli olet maalaamassa asuntosi kaikkia lattiapintoja tai siten, että kulku asunnossa estyy, sinun tulee hankkia tilapäinen asuinpaikka maalaustyön valmistumiseen asti.

Kilpailuta laminaatin maalaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä