Parketin maalaus

Parketin maalaus

Parketin maalaus

Tarvitsetko palvelua parketin maalaus?

Kilpailuta parketin maalaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Parketin maalaus – Mitä tarkoittaa parketin maalaus?

Päivitetty: 18.04.2021 klo 09:04

Mitä maksaa parketin maalaus?

Katso hintasivu: Parketin maalaus hinta

Saako palvelusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta parketin maalaus saa kotitalousvähennystä. Parketin maalaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 parketin maalauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Parkettilattian värin muuttaminen maalaamalla

Aikojen saatossa naarmuuntunut ja haalistunut parkettipinta vaatii jossain vaiheessa ehostusta. Maalaamisen lisäksi parkettia voidaan käsitellä muillakin – yleisemmillä – menetelmillä, mutta mikäli haluat väriä parketin pintaan, on maalaaminen edullisempi ratkaisu kuin uuden lattian hankinta. Maalaamalla saat parketin miellyttävän näköiseksi ja sopimaan sisustukseesi juuri haluamallasi tavalla, sillä valittavana on useita eri värejä.

Huomioitavaa parkettilattian maalausta mietittäessä

Ennen parkettilattian maalaustöiden toteutusta kannattaa arvioida kuinka laajalta alueelta lattiat ollaan maalaamassa, koska maalatun lattiapinnan tulee kuivua ja kovettua useamman päivän ajan. Mikäli maalaustyöt toteutetaan asunnon kaikkiin tiloihin tai siten, että kulku estyy, on kannattavaa hankkia tilapäinen majoitus työn valmistumiseen ja maalipinnan riittävään kuivumiseen asti.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Parketin maalaus

Kilpailuta parketin maalaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä