Parketin maalaus

Tarvitsetko palvelua parketin maalaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 32 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Parketin maalaus

Parketin maalaaminen

Kulahtaneen, naarmuuntuneen tai muuten vaan vanhan parkettilattian maalaaminen uudistaa ja raikastaa kodin ilmettä kustannustehokkaasti.

Vertaile parkettilattian maalaukset helposti

Minkälaisesta parkettilattiasta onkaan kyse, löydät maalaustöiden erikoistekijät Kodinplazasta. Parkettilattian maalaustöihin liittyy:

  • maalattavan parkettipinnan pinta-ala
  • parketille sopiva maali
  • lattialistojen suojaus tai irrotus

Parkettilattian värin muuttaminen maalaamalla

Aikojen saatossa naarmuuntunut ja haalistunut parkettipinta vaatii jossain vaiheessa ehostusta. Maalaamisen lisäksi parkettia voidaan käsitellä muillakin – yleisemmillä – menetelmillä, mutta mikäli haluat väriä parketin pintaan, on maalaaminen edullisempi ratkaisu kuin uuden lattian hankinta. Maalaamalla saat parketin miellyttävän näköiseksi ja sopimaan sisustukseesi juuri haluamallasi tavalla, sillä valittavana on useita eri värejä.

Huomioitavaa parkettilattian maalausta mietittäessä

Ennen parkettilattian maalaustöiden toteutusta kannattaa arvioida kuinka laajalta alueelta lattiat ollaan maalaamassa, koska maalatun lattiapinnan tulee kuivua ja kovettua useamman päivän ajan. Mikäli maalaustyöt toteutetaan asunnon kaikkiin tiloihin tai siten, että kulku estyy, on kannattavaa hankkia tilapäinen majoitus työn valmistumiseen ja maalipinnan riittävään kuivumiseen asti.

Kilpailuta parketin maalaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä