Vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys

Vesikiertoinen lattialämmitys

Tarvitsetko palvelua
Vesikiertoinen lattialämmitys?

Kilpailuta vesikiertoinen lattialämmitys nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa vesikiertoinen lattialämmitys?

Päivitetty: 20.02.2024 klo 22:02

Vesikiertoisessa lattialämmityksessä lattiassa tai betonivalun sisällä kiertävä putkisto lämmittää lattian veden avulla. Jakotukki säätelee virtaavan veden määrää ja jakaa sen eri tiloihin.

Mitä maksaa vesikiertoinen lattialämmitys?

Katso hintasivu: Vesikiertoinen lattialämmitys hinta

Saako vesikiertoisesta lattialämmityksestä kotitalousvähennystä?

Palvelusta vesikiertoinen lattialämmitys saa kotitalousvähennystä. Vesikiertoinen lattialämmitys on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 vesikiertoisen lattialämmityksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Vesikiertoisen lattialämmityksen säätö ja mitoitus

Kun lattialämmitystä tehdään, laitetaan yleensä samalla myös esimerkiksi seinälle säätöpalikka. Ohjeistus annetaan usein luovutuksen yhteydessä. Lähtökohtaisesti asukkaan ei tarvitse huolehtia säätämisestä, sillä lämpötilojen mittaaminen asunnon ulkopuolelta on automatisoitu antureiden sekä jakotukin avulla, joka säätelee eri piireihin virtaavien vesimäärien tasoja. Asukas voi kuitenkin itse säätää lämpötiloja termostaatin avulla ja optimitilanteessa jokaisessa huoneessa olisi oma termostaatti.

Huonekohtaisella lämmitystarvelaskennalla voidaan selvittää, mitkä ovat jokaisen kodin tai kiinteistön lattialämmityksen suositusarvot. Arvoihin vaikuttavat muun muassa menoveden lämpötilat, meno- ja paluuvesien välinen lämpötilaero, putkien asennusväli sekä asennussyvyys.

Vesikiertoinen lattialämmittäminen sähköllä

Lattialämmitys on mahdollista toteuttaa myös sähköenergiaa hyödyntäen. Yleensä sähköenergiaa käytetään vesikiertoisessa lattialämmityksessa sen takia, että kiinteistönomistajat haluavat hyödyntää mahdollisia halvempia sähkötariffeja, kuten yöaikaan käytettävää energiaa. Sähköenergian avulla vesi voidaan kuumentaa ja laittaa säiliöön, joka olisi hyvä olla varaava. Säiliöstä vesi voidaan jakaa putkiston avulla ympäri rakennusta ja samalla lämmittää lattioita.

Lisätietoa aiheesta

Vesikiertoisen lattialämmityksen eri osa-alueet ovat varsin moniulotteisia ja erilaisia hakuja tai niiden yhdistelmiä esiintyy Kodinplazassa lukuisia asennuskohteista erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Vesikiertoisen lattialämmityksen voi asentaa tai yhdistää esimerkiksi:

  • puulattiaan
  • vanhaan taloon
  • rossipohjaan
  • yläkertaan
  • patteriverkkoon
  • rintamamiestaloon

Tutustu vesikiertoisesta lattialämmityksestä jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle vesikiertoinen lattialämmitys.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä palveluita

Lattialämmitys Lattialämmitys asennus Sähköinen lattialämmitys Lattialämmityksen ilmaus Kylpyhuoneen lattialämmitys Ilmakiertoinen lattialämmitys Lattialämmitys autotalliin
Vesikiertoinen lattialämmitys

Kilpailuta vesikiertoinen lattialämmitys Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä