Vesikiertoinen lattialämmitys

Tarvitsetko palvelua vesikiertoinen lattialämmitys?

 • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
 • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
 • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta vesikiertoinen lattialämmitys 

Lattialämmitys vesikiertoinen

Vesikiertoisessa lattialämmityksessä lattiassa tai betonivalun sisällä kiertävä putkisto lämmittää lattian veden avulla.

Vertaile vesikiertoinen lämmitys helposti

Minkälaisesta vesikiertoisesta lattialämmityksestä onkaan kyse, löydät vesikiertolattioiden erikoistekijät Kodinplazasta. Vesikiertoiseen lattialämmitykseen liittyy:

 • jakotukki
 • vesikierron mitoitus
 • lattian rakennetyyppi

Tarjouspyyntöjä

Lattialämmityksen uusiminen

Lattiat valmiina vesikiertoisia putkia varteen
Lattia levy
Paikkakunta Kemiönsaari
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Lämmitettävä pinta-ala 75 - 100 m2
Kohteen rakennusvuosi 1960-luvulla tai aiemmin

Vesikiertoinen saneerauslattialämmitys vanhan betonilattian päälle

Kohde 1985 valmistunut okt ,lattia 60mm betonivalu jonka päällä parketti. Tarkoitus poistaa pintamateriaalit ja toteuttaa vesikiertoinen saneerauslattialämmitys mahd pienellä korotuksella. Kohde yksitasoinen n. 125-130 neliötä 3 mh ,et, keittiö/ruolutila/takkahuone/oh tarkoitus yhdistää yhdeksi tilaksi. Kph/sauna jossa nyt sähköinen lattialämpö sekä erillinen wc jossa patterilämmitys. Kohteessa muuten suora sähkö. Tuleva lämmitysjärjestelmä tod näk maa ilma lämpöpumppu.
Paikkakunta Vihti
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Lämmitettävä pinta-ala 125 - 150 m2
Kohteen rakennusvuosi 1980-luvulla

Vesikierto-lattialämmitys liitettynä kaukolämpöön n.45m2

Kohteena rintamamiestalon kellari n.45m2. Aion purkaa vanhan lattiavalun kokonaan pois, eristää ja raudoittaa lattian uudelleen. Tämän jälkeen tulisi tarjouspyynnön sisältö töineen ja materiaaleineen... Eli... 1. Vesiputkien veto ja kiinnitys raudoitukseen (Jos mahdollista/teille käy niin voin tehdä tämän vaiheen itse) 2. Vesiputkien tarkistus ennen lattiavalua 3. Vesiputkien liittäminen kaukolämpöverkkoon (Liittimet, säätimet yms..). Kaukolämpöjakamo on myös kellaritiloissa. Kiitokset tarjouksestanne jo etukäteen!
Paikkakunta Oulu
Rakennuksen tyyppi Paritalo
Lämmitettävä pinta-ala 40 - 50 m2
Kohteen rakennusvuosi 1960-luvulla tai aiemmin

Vesikiertoisen lattialämmityksen säätö ja mitoitus

Kun lattialämmitystä tehdään, laitetaan yleensä samalla myös esimerkiksi seinälle säätöpalikka. Ohjeistus annetaan usein luovutuksen yhteydessä. Lähtökohtaisesti asukkaan ei tarvitse huolehtia säätämisestä, sillä lämpötilojen mittaaminen asunnon ulkopuolelta on automatisoitu antureiden sekä jakotukin avulla, joka säätelee eri piireihin virtaavien vesimäärien tasoja. Asukas voi kuitenkin itse säätää lämpötiloja termostaatin avulla ja optimitilanteessa jokaisessa huoneessa olisi oma termostaatti.

Huonekohtaisella lämmitystarvelaskennalla voidaan selvittää, mitkä ovat jokaisen kodin tai kiinteistön lattialämmityksen suositusarvot. Arvoihin vaikuttavat muun muassa menoveden lämpötilat, meno- ja paluuvesien välinen lämpötilaero, putkien asennusväli sekä asennussyvyys.

Vesikiertoinen lattialämmittäminen sähköllä

Lattialämmitys on mahdollista toteuttaa myös sähköenergiaa hyödyntäen. Yleensä sähköenergiaa käytetään vesikiertoisessa lattialämmityksessa sen takia, että kiinteistönomistajat haluavat hyödyntää mahdollisia halvempia sähkötariffeja, kuten yöaikaan käytettävää energiaa. Sähköenergian avulla vesi voidaan kuumentaa ja laittaa säiliöön, joka olisi hyvä olla varaava. Säiliöstä vesi voidaan jakaa putkiston avulla ympäri rakennusta ja samalla lämmittää lattioita.

Lisätietoa aiheesta

Vesikiertoisen lattialämmityksen eri osa-alueet ovat varsin moniulotteisia ja erilaisia hakuja tai niiden yhdistelmiä esiintyy Kodinplazassa lukuisia asennuskohteista erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Vesikiertoisen lattialämmityksen voi asentaa tai yhdistää esimerkiksi:

 • puulattiaan
 • vanhaan taloon
 • rossipohjaan
 • yläkertaan
 • patteriverkkoon
 • rintamamiestaloon

Kilpailuta vesikiertoinen lattialämmitys
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä