Lattialämmityksen ilmaus

Lattialämmityksen ilmaus

Lattialämmityksen ilmaus

Tarvitsetko palvelua lattialämmityksen ilmaus?

Kilpailuta lattialämmityksen ilmaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Lattialämmityksen ilmaus – Mitä tarkoittaa lattialämmityksen ilmaus?

Päivitetty: 22.11.2023 klo 16:11

Onko lattialämmityksessä tai lattiapiirissä ilmaa? Lattialämmitysjärjestelmän ilmaaminen varmistaa järjestelmän toimivuuden.

Mitä maksaa lattialämmityksen ilmaus?

Katso hintasivu: Lattialämmityksen ilmaus hinta

Saako lattialämmityksen ilmauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta lattialämmityksen ilmaus saa kotitalousvähennystä. Lattialämmityksen ilmaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 lattialämmityksen ilmauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Vesikiertoisen lattialämmityksen ilmaaminen

Jotta lattialämmitysjärjestelmä toimii optimaalisesti, tulee ottaa huomioon muutamia eri asioita. Ilmaus on yksi tärkeimpiä asioita ja lämmitysputkiston sekä jakotukin huolellisen täytön lisäksi täytyy huomioida myös muut kokonaisuuteen kuuluvat elementit, kuten lämmönlähde ja syöttöputket.

Toinen huomioitava asia on ilmauksen ajankohta. Mikäli ilmaus tehdään talvella, tulee ensin varmistua siitä, että vesi pysyy sulana putkistossa eli ettei se pääse jäätymään. Rakenteiden peruslämpö voidaan nostaa tarvittavan korkealle esimerkiksi sähkölämmittimien avulla. Jos näiden avulla jäätymisvaaraa ei saada poissuljettua, voidaan järjestelmän täytössä miettiä pakkasnesteen mahdollisuutta. Pakkasnesteen eli noin 30/70 –suhteessa sekoitettavan etyleeniglykolin ja veden lämmönluovutuskyky on hieman heikompi verrattuna veteen.

Täytön ja ilmauksen eri vaiheet

Ensimmäinen vaihe on syöttöputken täyttäminen paluupuolelta, jonka jälkeen veden luonnollisen kiertosuunnan tavalla käydään läpi ja täytetään syöttöputki ja piirit yksitellen läpi.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Lattialämmityksen ilmaus

Kilpailuta lattialämmityksen ilmaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä