Ikkunalistojen asennus

Tarvitsetko palvelua ikkunalistojen asennus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta ikkunalistojen asennus 

Ikkunan listoitus

Ikkunoiden listoitus on tärkeä osa kodin kauniita pintoja. Kodin luonnetta ja arvokkuutta kuvaavat ikkunalistat korostavat ikkunoita halutulla tavalla. Ikkunalistoittamisen asiantuntijat löydät Kodinplazasta.

Vertaile lasilistan asennus helposti

Ikkunalistan asennus kannattaa aloittaa taloon tai rakennukseen haettavan tyylikokonaisuuden kartoituksella. Leveämmät ja näyttävämmät koristelistat kuvaavat paremmin perinteistä mallia, kun taas kevyempien varjo- ja peitelistojen käyttö kuvastaa modernimpaa kokonaisuutta.

Ikkunalistat valmistetaan yleensä puusta, mutta MDF-ikkunalistojen käyttö on myös yleistynyt. Laajoista ikkunalistojen valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle sopiva ratkaisu.

Aiheeseen ikkunalistojen asennus liittyviä sivuja

Ikkunalistojen kiinnitys oikeaoppisesti

Ikkunan karmien listoitus alkaa sopivien ikkunalistojen valitsemisella. Eri mahdollisuuksien mukaan ikkunalistoja voidaan toimittaa maalattuina, puuvalmiina tai lakattuina. Ikkunalistojen mittaus tapahtuu tarkkuutta noudattaen mittarullan avulla. Tulevatko listat kiinni ikkunan elementtiin on makuasia. Osa tykkää tehdä ne pienellä raolla ja tässäkin asiassa toiveita voi esittää urakan tekijälle.

Ikkunalistojen laitto tapahtuu pääasiassa kahdella eri tavalla. Ikkunalistat voidaan asentaa paikalleen valmiina ”kehyksenä”, jolloin oikeiden mittojen antaminen etukäteen on tärkeää. Toinen vaihtoehto on rakentaa ikkunalistat paikan päällä, jolloin oikein tehty lasilistojen jiiritys saa ikkunan karmit loistamaan.

Kilpailuta ikkunalistojen asennus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä