Ikkunalistojen asennus

Ikkunalistojen asennus – Mitä tarkoittaa ikkunalistojen asennus?

Ikkunalistojen asennus

Tarvitsetko palvelua ikkunalistojen asennus?

Kilpailuta ikkunalistojen asennus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Ikkunalistojen asennus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 03.03.2022 klo 17:03

Ikkunoiden listoitus on tärkeä osa ikkunan rakennetta. Kiinteistön luonnetta ja arvokkuutta kuvaavat ikkunalistat korostavat ikkunoita halutulla tavalla. Ikkunalistat valmistetaan yleensä puusta, mutta myös esimerkiksi MDF-ikkunalistojen käyttö on yleistynyt.

Mitä maksaa ikkunalistojen asennus?

Katso hintasivu: Ikkunalistojen asennus hinta

Saako ikkunalistojen asennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta ikkunalistojen asennus saa kotitalousvähennystä. Ikkunalistojen asennus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 ikkunalistojen asennuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Ikkunalistojen kiinnitys oikeaoppisesti

Ikkunan karmien listoitus alkaa sopivien ikkunalistojen valitsemisella. Eri mahdollisuuksien mukaan ikkunalistoja voidaan toimittaa maalattuina, puuvalmiina tai lakattuina. Ikkunalistojen mittaus tapahtuu tarkkuutta noudattaen mittarullan avulla. Tulevatko listat kiinni ikkunan elementtiin on makuasia. Osa tykkää tehdä ne pienellä raolla ja tässäkin asiassa toiveita voi esittää urakan tekijälle.

Ikkunalistojen laitto tapahtuu pääasiassa kahdella eri tavalla. Ikkunalistat voidaan asentaa paikalleen valmiina ”kehyksenä”, jolloin oikeiden mittojen antaminen etukäteen on tärkeää. Toinen vaihtoehto on rakentaa ikkunalistat paikan päällä, jolloin oikein tehty lasilistojen jiiritys saa ikkunan karmit loistamaan.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Ikkunalistojen asennus

Kilpailuta ikkunalistojen asennus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä