Oven listoitus

Oven listoitus

Oven listoitus

Tarvitsetko palvelua oven listoitus?

Kilpailuta oven listoitus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Oven listoitus – Mitä tarkoittaa oven listoitus?

Päivitetty: 03.09.2023 klo 10:09

Oviaukon listoitus tapahtuu usein ovien paikoilleen laittamisen jälkeen, mutta toimenpide voidaan tehdä myös remontin yhteydessä. Ovilistojen asentaminen tai kiinnitys voidaan tehdä niin sisä- kuin ulko-ovellekin.

Mitä maksaa oven listoitus?

Katso hintasivu: Oven listoitus hinta

Saako oven listoituksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta oven listoitus saa kotitalousvähennystä. Oven listoitus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 oven listoituksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoja aiheesta ovilistojen asentaminen

Ovilistojen laitto alkaa työn valmistelulla, johon kannattaa käyttää reilusti aikaa. Sirkkelin tai sahan molemmat päät kannatta alustaa vaikka puunpätkillä niin, että puukalikoiden pinta on samalla korkeudella sirkkelin leikkuupinnan kanssa. Jos ovilistat ovat pitkiä, saadaan niitä tuettua helpommin puukalikoiden avulla ja näin leikkausjäljestä saadaan tasaisempi.

Oven listoittamisessa suurin osa leikkauksista tehdään 45 asteen jiirikulmassa. Työssä kannattaa käyttää apuna pieniä nauloja, joilla voidaan tukea ovilistaa ennen sen kiinnittämistä paikoilleen. Ovilistan kiinnittäminen voidaan tehdä pelkillä nauloilla, mutta monet käyttävät myös puulimaa ovilistan takapuolella.

Ulko-oven listoitus

Ulkoisen oviaukon ja karmin välinen alue voidaan listoittaa kunkin haluamalla tavalla. Työn yhteydessä on kuitenkin syytä varmistaa, että saranoiden ja listan väliin jäävä käyntiväli on riittävän suuri.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Oven listoitus

Kilpailuta oven listoitus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä