Omakotitalon putkiremontti

Tarvitsetko palvelua omakotitalon putkiremontti?

  • Kilpailuta kaikki alueesi remonttiyritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Jätä tarjouspyyntö palvelusta omakotitalon putkiremontti

Omakotitalojen putkiremontit kaikkialla Suomessa

Omakotitaloon kohdistuvalla putkiston uusimisella tai kunnostamisella voidaan tarkoittaa esimerkiksi viemäriverkon, lämpöverkon tai käyttövesiputkiston saneerausta eri menetelmillä.

Vertaile putkiremontti omakotitaloon helposti

Minkälaisesta omakotitalon putkiremontista onkaan kyse, löydät omakotitalojen putkiremontteihin erikoistuneet yritykset Kodinplazasta. Tietoa:

  • alkuperäisen putkiston turvallinen käyttöikä noin 25–35 vuotta
  • putket kannattaa uusia tai kunnostaa ennen vuotovahinkoa
  • nopea toimenpide: kesto yleensä vain 1–10 päivää
Suosituimmat sivut aiheesta omakotitalon putkiremontti
Aiheeseen omakotitalon putkiremontti liittyviä sivuja

Tarjouspyyntöjä

Tarjouspyyntö
Paikkakunta
Putkiremontti omakotitaloon. Ainakin käyttövesiremontti. Ehkä myös lämmitysverkoston uusiminen.
Joensuu
Paikkakunta Joensuu
Käyttöpinta-ala 100 - 125 m2
Kerrosten lukumäärä 1
Kohteen rakennusvuosi 1970-luvulla
Remontoitava putkisto
Väliseinien materiaali Lastulevy,Tiili

Putkiremontti omakotitaloon. Ainakin käyttövesiremontti. Ehkä myös lämmitysverkoston uusiminen.

Vesipisteiden lukumäärä 6 kpl ja putkiston pituus n. 60 m

Jätä oma tarjouspyyntö palvelusta omakotitalon putkiremontti

Vanhan omakotitalon putkiremppa jopa päivässä

Viimeisten vuosikymmenien aikana mediassa on ollut säännöllisesti esillä erilaisia tapauksia, joissa etenkin suuremmissa kohteissa putkistoihin kohdistuvat remontit ovat aiheuttaneet harmaita hiuksia niin asukkaille kuin myös urakoitsijoille. Kerrostalojen kohdalla esimerkiksi evakossa asuminen on saattanut venähtää useiksi kuukausiksi tai sovittu valmistumisaika on siirtynyt viikoilla eteenpäin.

Omakotitalojen kohdalla tilanne on kuitenkin kauttaaltaan erilainen ja monesti urakasta selvitään 1–10 päivän aikana, riippuen urakan laajuudesta. Toisinaan remontit voivat kohdistua pelkästään LVI-verkon yhteen osa-alueeseen, mutta myös kaikkien osa-alueiden kunnostaminen kerralla on mahdollista.

Milloin putkisto kannattaa kunnostaa?

Mitään yhtä ja tiettyä ajankohtaa ei ole olemassa, muuta kuin ennaltaehkäisevästi. Nyrkkisääntö on, että putkivuodon riski kasvaa ja kääntyy jyrkempään nousuun putkien iän ylittäessä 25 vuoden rajapyykin. Yleensä putkiremonttien asiakaskunta muodostuukin kahdesta eri segmentistä, joista ensimmäinen on ennakoiva ja toinen reagoi tilanteeseen vasta vuotojen ilmenemisen jälkeen. Lienee sanomattakin selvää, että rakenteiden kaivaminen auki ja rakenteiden kuivattelu on aina kalliimpi ja enemmän aikaa vievä vaihtoehto. Kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä.

Pientaloissa useita eri toteutusmenetelmiä

Jokaiseen omakotitaloon valitaan tapauskohtaisesti parhaat menetelmät ja vaihtoehdot putkiremontin toteutukselle. Esimerkiksi kerrostaloissa putket vaihdetaan monesti kokonaan uusiin, joka tarkoittaa rakenteiden purkamista. Omakotitalojen kohdalla rakenteita puretaan enää harvoin ja yleensä vain pakon edessä. Esimerkiksi käyttövesiputkiston ja lämpöverkkoputkiston voi tyhjentää, tulpata ja jättää turvallisesti rakenteisiin samalla kun uudet putket asennetaan siististi pintavetona. Viemäriputkeakaan ei tarvitsee poistaa rakenteista, vaan vanhan putken voi esimerkiksi sukittaa tai pinnoittaa sen sisältä, jolloin lopputulos on uuden viemäriputken veroinen.

Kilpailuta omakotitalon putkiremontti
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä