Lukkojen vaihto

Tarvitsetko palvelua lukkojen vaihto?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta lukkojen vaihto 

Oven lukon vaihto kannattaa kilpailuttaa

Oven lukko voidaan vaihdattaa useista eri syistä, joista yleisimmät ovat turvallisuuteen, lukon toimimattomuuteen tai lukon ikään liittyvät syyt.

Vertaile lukkojen vaihtaminen helposti

Minkälaista lukkoa oletkaan vaihtamassa tai uusimassa, löydät erilaisten lukkojen asiantuntijat ja ammattilaiset Kodinplazasta. Tietoa:

  • vaihto onnistuu kaikille ovityypeille: etuovi, pihaovi, WC-ovi, autotallin ovi jne.
  • ovien lukkomalleja on useita erilaisia
  • lukkoa ei aina tarvitse vaihtaa, sen voi myös sarjoittaa

Tarjouspyyntöjä

Lukkojen uusiminen

Moikka, ostimme vanhan omakotitalon, jossa Abloy classic lukot. Haluaisimme uudistaa ne jo joko exec tai se uudempi versio niistä. Ovia 3-4 kpl, mitä maksaa?
Paikkakunta Helsinki
Rakennuksen tyyppi Omakotitalo
Lukkojen lukumäärä 3

Luhtitalo

Etuovi ja takaovi, muutettiin juuri
Paikkakunta Vantaa
Rakennuksen tyyppi Rivitalo
Lukkojen lukumäärä 2

R-kioski

Uusi lukko ja putkilukko
Paikkakunta Helsinki
Rakennuksen tyyppi Liiketila tai toimistorakennus
Lukkojen lukumäärä 1

Lukon vaihto omakotitaloon

Omakotitaloon, vapaa-ajan asuntoon tai muuhun yksityiskäytössä olevaan pientaloon voi vaihtaa lukon esimerkiksi esteettisistä tai puhtaasti turvallisuuteen liittyvistä syistä. Vaikkakin yleensä puhutaan pelkästä lukosta, usein vaihdetaan myös koko lukkopaketti, johon kuuluu heloituksen sekä painikkeiden lisäksi myös avainpesä. Lukon vaihto ulko-oveen on pääsääntöisesti hieman työläämpi urakka, varsinkin jos samalla asennetaan turvalukkoja tai varmuuslukkoja.

Toisaalta vaihto voi tulla ajankohtaiseksi myös niissä tapauksissa, joissa lukon ikä yksinkertaisesti ylittää esimerkiksi 20 vuoden rajapyykin. Uudemmat lukot ovat ymmärrettävästi turvallisempia kuin vanhemmat lukot.

Lukon vaihto taloyhtiössä

Lukon vaihto kerrostaloon tai vuokra-asuntoon voidaan tehdä pitkälti samoista syistä kuin omakotitaloissakin. Varsinkin kerrostaloissa, joissa asukkailta on hukkunut vuosien saatossa useita eri avaimia ja lukot alkavat muutenkin olla vanhoja, saattaa lukkojen uusiminen olla kaikista järkevin vaihtoehto. Uudet lukot näyttävät paremmilta ja lisäksi ne ovat turvallisempia.

Lukkojen uusiminen lisätietoa

Lukon vaihtaminen tai uusiminen on monesti järkevää esimerkiksi 1990-luvulla tai sitä aiemmin valmistettujen lukkojen osalta. Näissä tapauksissa tapauskohtaisesti valitaan paras mahdollinen uusimistapa eli tehdäänkö sarjoitus, uusitaanko pelkät avainpesät vai käytetäänkö vaihtolukkopaketteja.

Kilpailuta lukkojen vaihto
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä