Mittatilausovet

Tarvitsetko palvelua mittatilausovet?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta mittatilausovet 

Mittatilausovi tehdään mittojen mukaan

Mittatilausovia voidaan valmistaa moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Vertaile ovet mittojen mukaan helposti

Minkälaisia mittatilausovia tarvitsetkaan, löydät mittatilausovien valmistajat sekä asentajat Kodinplazasta. Tietoa:

  • mikä tahansa ovi voidaan tehdä mittatilaustyönä
  • kaapit, sisäovet, ulko-ovet, saunan ovet, liukuovet jne.
  • myös ovimateriaalien valikoima on laaja

Tarjouspyyntöjä

Väliovi eteiseen mittotilaustyönä

Väliovi porraskäytävän oven eteen, kolossa ei koskaan ole ollutkaan väliovea.
Mielellään ääntä ja paloa eristävä ovi.
Ovi olisi oikeakätinen, saranat samalla puolella kuin ulkovessa.
Oven reiän mitaksi sain 87-87,5 cm, joten jos sen mittaisi joku joka asiasta ymmärtää ei olisi haitaksi.
Myös samaan palveluun oven asennus olisi plussaa.
Oven ulkonäön suhteen ei ole suuria toiveita, normaalin sisäoven näköinen.
Paikkakunta Vantaa
Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Oven tyyppi Sisäovi
Väliovi
En osaa sanoa
Ovien lukumäärä 1
Kohteen rakennusvuosi 1970-luvulla

Väliovi mittatilaustyönä

Hei,
asun kerrostalossa ja tarvitsen uuden välioven. Edellinen väliovi oli halki, ja muuton ja remontin yhteydessä poistimme välioven kokonaan. Ulko-ovi on samoissa karmeissa kiinni, joten karmeja ei voida vaihtaa. Saranat ovat tallessa, ja ne voidaan kiinnittää uuteen oveen, eikä saranoille tarvitse tehdä erikseen koloja.
Oviaukon koko karmien sisäpuolelta on n. 90 x 199 cm, eli siihen aukkoon sopiva ovi olisi tarpeen. Kartoitan nyt vähän eri toimittajilta, että minkä hintaiseksi laakaoven teettäminen tulisi. Valmiina en ole tuon kokoista ovea löytänyt. Toivottavasti pystytte tekemään minulle hyvän tarjouksen.
Paikkakunta Tampere
Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Oven tyyppi Sisäovi
Väliovi
Ovien lukumäärä 1
Kohteen rakennusvuosi 1960-luvulla tai aiemmin

Makuuhuoneen lasiovi levikkeellä / pariovi

Makuuhuoneen ovi, leveys 115cm korkeus 200cm ja toisesta reunasta 199cm (1cm heitto) valmiista lattiasta mitattuna, myös karmit ja listat. Valkoinen jossa lasiset ikkunaruudut. Pariovi jos mahdollinen, voi olla ahdas? Ovi levikkeellä myös käypänen vaihtoehto. Kuvat esimerkkinä.
Paikkakunta Jyväskylä
Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Oven tyyppi Sisäovi
Ovien lukumäärä 1
Kohteen rakennusvuosi 1990-luvulla

Lasiovi mittatilaustyönä – myös asennus

Lasiovista ehkä yleisin mittatilaustyönä tehtävä on saunan lasiovi, mutta myös lasiovia voidaan valmistaa mittojen mukaan mihin tahansa kodin, liiketilan, kiinteistön tai rakennuksen tiloihin. Kostean tilan, kylpyhuoneen, suihkun tai pesuhuoneen lasiovet on myös mahdollista tehdä juuri halutunlaisiksi.

Karmiton lasiovi on vähän niin kuin ”lasiseinä”, jonka avulla erilaisten tilojen yhdistely avaralla ja valoisalla tavalla voidaan suunnitella millimetrien tarkkuudella esimerkiksi saunaan. Monesti tällaiset lasiovet tehdään turvalasista, jonka paksuudet vaihtelevat noin 6 mm sekä 10 mm välillä.

Kaapin ovet mittojen mukaan

Oli kyseessä sitten keittiön kaapit tai makuuhuoneen kaapin ovi, voidaan ne valmistaa tarkkojen mittojen perusteella ja halutusta materiaalista. Esimerkiksi keittiön kaapin ovet saadaan kätevästi mitoitettua tilaan sopivaksi siten, että keittiön käytännöllisyys ja tyylikkyys yhdessä muodostavat huolitellun kokonaisuuden.

Mittatilaus on mahdollista tehdä myös muille kuin keittiön oville ja seuraavaksi siirrytäänkin makuuhuoneen puolelle. Vaatekaapin tai komeron ovet voidaan tehdä esimerkiksi peilipintoja tai mitä tahansa muita pintoja hyödyntäen – myös liukuvuus eli liukuovet on monesti suosittu vaihtoehto mittatilaustöissä. Makuuhuoneesta päästäänkin kylpyhuoneeseen, sillä kylpyhuoneen kaapin ovet joudutaan yllättävän monestikin teettämään mittojen mukaan, jotta tila saadaan mahdollisimman suureen hyötykäyttöön.

Mittatilaus ulko-ovi tai sisäovi

Ulko-ovet sekä sisäovet tai väliovet eroavat kaapinovista siinä mielessä, että niiden avulla yleensä kuljetaan tilasta toiseen. Esimerkiksi monesti huoneistoremontin yhteydessä saattaa käydä ilmi, ettei rakennettuun oviaukkoon löydy standardimittaista ovea, jolloin sisäovet voidaan valmistaa mittojen mukaan. Edellä mainittu oli vain yksi esimerkki ja syitä mittatilausovien käytölle voi olla paljon muitakin. Myös ulko-ovet voidaan tehdä mittojen mukaan – näin saadaan juuri halutun- ja toivotunlainen sisäänkäynti.

Kilpailuta mittatilausovet
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä