Laattaperustus

Tarvitsetko palvelua laattaperustus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Laattaperustus

Teetä laattaperustukset ammattilaisella

Laattaperustaminen on tapa toteuttaa rakennuksen tai rakennelman perustukset. Laattaperustuksessa rakennukselle tehdään pohjalaatta, jonka reunat rakennetaan yleensä vahvemmiksi reunavahvistuksen avulla.

Vertaile laattaperustuksia tekevät yritykset helposti

Riippumatta siitä, millaisen laattaperustuksen tekemisestä onkaan kyse, Kodinplazasta löydät tarvitsemasi ammattilaisen kätevästi. Laattaperustuksen tekemiseen liittyy:

  • laattaperustuksen suunnitteleminen sekä kestävyyden arviointi
  • alueen raudoittaminen sekä muiden pohjatöiden tekeminen
  • laatan tekeminen, eli valaminen sekä kuivattaminen

Lisätietoa reunavahvistetun laattaperustuksen tekemisestä

Perustuksen tarkoituksena on kannatella rakennuksen painoa sekä jakaa se mahdollisimman tasaisesti maaperään. Perustuksen huolellinen sekä ammattimainen tekeminen on rakentamisessa tärkeää, jotta siitä saadaan mahdollisimman kestävä sekä pitkäikäinen.

Laattaperustusta käytetään erityisesti kohteissa, joissa maaperän kantavuus on kohtalaista tai heikkoa. Laattaperustusta voidaan käyttää myös rakennuspaikoissa, joissa maaperä on kovaa eikä kaivaminen ole helppoa. Laatan tarkoituksena on jakaa rakennelman tai rakennuksen paino koko laatan alueelle, joka on tärkeää erityisesti pehmeille maaperille rakennettaessa.

Laatan reunaan tehdään yleensä reunavahvistus. Vahvistuksen tarkoituksena on estää laatan liikkuminen sekä parantaa laatan kestävyyttä rakennuksen kuormalta, kuten seiniltä. Reunavahvistuksen avulla saadaan laatalle myös lisää korkeutta.

Kilpailuta laattaperustus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä