Laattaperustus

Laattaperustus – Mitä tarkoittaa laattaperustus?

Laattaperustus

Tarvitsetko palvelua laattaperustus?

Kilpailuta laattaperustus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Laattaperustus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 20.04.2023 klo 18:04

Laattaperustuksen teko on yksi tapa toteuttaa rakennuksen tai rakennelman perustukset. Laattaperustuksessa rakennukselle tehdään tyypillisesti maanvarainen pohjalaatta, jonka reunat voidaan vahvistaa reunavahvistuksen avulla.

Mitä maksaa laattaperustus?

Katso hintasivu: Laattaperustus hinta

Saako laattaperustuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta laattaperustus saa kotitalousvähennystä. Laattaperustus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 laattaperustusten kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa reunavahvistetun laattaperustuksen tekemisestä

Perustuksen tarkoituksena on kannatella rakennuksen painoa sekä jakaa se mahdollisimman tasaisesti maaperään. Perustuksen huolellinen sekä ammattimainen tekeminen on rakentamisessa tärkeää, jotta siitä saadaan mahdollisimman kestävä sekä pitkäikäinen.

Laattaperustusta käytetään erityisesti kohteissa, joissa maaperän kantavuus on kohtalaista tai heikkoa. Laattaperustusta voidaan käyttää myös rakennuspaikoissa, joissa maaperä on kovaa eikä kaivaminen ole helppoa. Laatan tarkoituksena on jakaa rakennelman tai rakennuksen paino koko laatan alueelle, joka on tärkeää erityisesti pehmeille maaperille rakennettaessa.

Laatan reunaan tehdään yleensä reunavahvistus. Vahvistuksen tarkoituksena on estää laatan liikkuminen sekä parantaa laatan kestävyyttä rakennuksen kuormalta, kuten seiniltä. Reunavahvistuksen avulla saadaan laatalle myös lisää korkeutta.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Laattaperustus

Kilpailuta laattaperustus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä