Timanttityöt

Timanttityöt – Mitä tarkoittaa timanttityöt?

Timanttityöt

Tarvitsetko palvelua timanttityöt?

Kilpailuta timanttityöt nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Timanttityöt – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 04.04.2023 klo 17:04

Erilaisia timanttitöitä, myös timanttileikkaus, tarvitaan monilla eri työmailla. Timanttityö tehdään tyypillisesti johonkin kovaan materiaaliin, kun halutaan sahata esimerkiksi suorakaiteen muotoinen aukko tai porata vaikkapa pyöreä reikä.

Mitä maksaa timanttityöt?

Katso hintasivu: Timanttityöt hinta

Saako timanttitöistä kotitalousvähennystä?

Palvelusta timanttityöt saa kotitalousvähennystä. Timanttityöt on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 timanttitöiden kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Timanttitöitä kaikkialla Suomessa

Timanttityö voidaan tehdä esimerkiksi timanttiporalla tai timanttisahalla. Poralla voidaan porata mm. pyöreitä reikiä läpivientejä varten. Sahalla voidaan tehdä esimerkiksi aukko esimerkiksi läpikulkua varten. Kodinplazan avulla löydät timanttitöiden spesialistit mihin tahansa työmaalle ja mihin tahansa tehtävään koko Suomen alueella.

Lisätietoja timanttitöistä

Mihin kaikkeen timanttileikkausta voi hyödyntää? Seuraava listaus ei ole kaiken kattava, mutta se antaa suuntaa yleisimmistä töistä:

 • mittatarkka läpivienti
  • etenkin pyöreät ja mittatarkat reiät esimerkiksi betonielementtiin mahdollistavat mm. vesiputkien tai sähkökaapeleiden läpiviennin kerrosten tai huoneistojen välillä
  • timanttiporausta on erityisen mielekästä hyödyntää jälkikäteen, sillä läpivientien mitoittaminen rakennus- tai valuvaiheessa on yleensä hankalaa eikä muutoksille ole juurikaan varaa
 • siisti suorakaiteen muotoinen aukko
  • timanttisahalla voidaan laajentaa esimerkiksi ovi- tai ikkuna-aukkoa suuremmaksi tai tehdä kokonaan uusi kulkuaukko esimerkiksi portaita varten kerrosten välillä
 • tarkka ja siisti roilo
  • jos esimerkiksi sähköjohtoja ei haluta asentaa pinta-asennuksena, voidaan ne sijoittaa roiloon piiloon
  • ajan saatossa kaikki rakenteet elävät ainakin jonkin verran ja timanttisahalla voidaan leikata myös liikuntasaumoja

Timanttileikkauksia suoritetaan etenkin koviin materiaaleihin, kuten betoniin, kiveen, tiileen tai asfalttiin. Monissa tapauksissa timanttitöiden teettäminen on kustannustehokkain ja monesti myös ainoa järkevä ratkaisua kovien materiaalien muokkaamisessa halutunlaisiksi.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Timanttityöt

Kilpailuta timanttityöt Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä