Puuhellan korjaus

Puuhellan korjaus hinta

Puuhellan korjaus

Paljonko maksaa puuhellan korjaus?

Puuhellan korjauksen hinta on keskimäärin 633 €

Hinnan vaihteluväli 220 € 1 830 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

puuhellan korjauksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Mitä maksaa puuhellan korjaus?

Päivitetty: 24.02.2024 klo 08:02

Saako palvelusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta puuhellan korjaus saa kotitalousvähennystä. Puuhellan korjaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 puuhellan korjauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoa puuhellojen yleisimmistä ongelmakohdista

Yleisimmät ongelmakohdat:

  • tulipesä
  • paistouuni
  • vesisäiliö
  • kosmeettiset ongelmat

Tavallisesti puuhelloille tulevat ongelmat liittyvät yleensä tulipesään tai paistouunin kattoon. Nämä palavat ajan kuluessa puhki ja ongelmakohtien etsiminen onnistuu yleensä keittolevyjen sekä kannen poistamisella. Poistetut osat kannattaa samalla puhdistaa noesta sekä tuhkasta.

Puuhellojen valurautaosien korjauksessa käytetään tavallisesti tulenkestävää valumassaa tai korjausmassaa, riippuen korjauskohteesta sekä toimenpiteestä.

Myös erilaisten pintavauriot, kuten maalin tai pintarappauksen värjäytyminen, naarmuuntuminen sekä irtoaminen ovat tavallisia kulumisia. Pintavauriot eivät kuitenkaan vaikuta uunin käyttöön, vaan ovat enimmäkseen pelkästään kosmeettisia haittoja.

Puuhellan entisöinti sekä kunnostus

Mitä puuhellan entisöinnissä kannattaa ottaa huomioon:

  • pintavauriot
  • haljenneet kaakelit
  • ruostuminen
  • metalliosien korjaus

Puuhellan entisöinnissä kiinnitetään tavallisesti huomattavan paljon huomiota hellan ulkonäköön. Pintakäsittelyn uusimiseen kannattaa käyttää mahdollisimman laadukkaita sekä tarkoitukseen sopivia kemikaaleja, sillä puuhellan pinnassa voi lämpötilavaihtelu olla melko suurta. Hellan metalliosien korjaajaksi kannattaa valita metalliseppä tai muu metallia näppärästi käsittelevä henkilö.

Mikäli etsit puuhellallesi kunnostajaa…

Jos tarvitset puuhellallesi tai uunillesi korjaajaa, voit jättää tarjouspyynnön sivustomme kautta. Kun olet jättänyt tarjouspyyntösi, etsimääsi palvelua toteuttavat yritykset alkavat antamaan sinulle tarjouksia. Näistä tarjouksista halutessasi valita juuri sinulle sopivan yrityksen.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet yritykset.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido sinua palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä hintoja

Takan korjaus hinta Leivinuunin korjaus hinta Pönttöuunin korjaus hinta
Puuhellan korjaus hinta

Kilpailuta puuhellan korjaus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä