Leivinuunin muuraus

Leivinuunin muuraus hinta

Leivinuunin muuraus

Paljonko maksaa leivinuunin muuraus?

Leivinuunin muurauksen hinta on keskimäärin 1 950 €

Hinnan vaihteluväli 880 € – 3 538 €

Vertaile alueesi muurausyritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Leivinuunin muurauksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Leivinuunin muuraus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 31.08.2022 klo 11:08

Saako palvelusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta leivinuunin muuraus saa kotitalousvähennystä. Leivinuunin muuraus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 leivinuunin muurauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa aiheesta muurattu leivinuuni

Leivinuunin ominaisuuksiin kuuluvat ruuanlaitto sekä asunnon lämmitys. Lämpöä varaavan leivinuunin avulla voit säästää lämmityskustannuksista useita satoja euroja talvipakkasilla. Leivinuuni on lämmönluovutus ja varaavuus ominaisuuksiltaan omaa luokkaansa verrattuna muihin tulisijoihin. Leivinuunilla voit lämmittää useamman huoneen ja se soveltuu jopa pienen rakennuksen, kuten mökin tai muun vapaa-ajan asunnon, ainoaksi lämmönlähteeksi.

Yhden leivinuunin avulla saadaan lämmitettyä noin 70-80 m2 huoneistotilaa ja muutaman pesällisen tuottama lämpö kestää parhaimmillaan 48 tunnin ajan. Yleensä yksi pesällinen riittää leivinuunin lämmitykseen, mutta muuratut leivinuunit ovat aina yksilöllisiä, joten oman leivinuunin lämmitysominaisuudet oppii käyttämällä ja tarkkailemalla. Oikeilla menetelmillä muurattu ja oikein käytettynä leivinuuni kestää vuosikymmeniä. Muuratun leivinuunin voi aina pinnoittaa myöhemmin uudelleen, mikäli sisustus muuttuu ja haluat leivinuunin ulkoasun mukautuvan muun sisustuksen mukana.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"VILP-järjestelmätarjoajat löytyivät, riittävästi yhteydenottoja, vaikka 2 ei yhteyttä ottanutkaan. Huono ominaisuus on mielestäni se, etten ainakaan minä pystynyt klikkaamaan yhteystietoja katsoneiden yritysten nettiosoitteisiin tutustuakseni niihin."

R

Risto

"Urakoitsija otti yhteyttä,kävi katsomassa kaadettavan puun,antoi hinta arvion työstä, Hyväksyimme se. Kaikki kävi mielestäni asiallisesti."

M

Maija

"Kodinplaza toimii ihan parahultaisen hienosti. Saimme useita yhteydenottoja. Tulijat tiesivät, että muitakin on tulossa tarjoamaan samaa hommaa, joka vaikutti toimintaan. Joukosta poimimme yhden, jolla oli meille sopivat ajatukset ja toimintatyyli. Kiitos Kodinplaza. Ekakerta oli ihan täyskymppi."

E

Eeva

Leivinuunin muuraus hinta

Kilpailuta leivinuunin muuraus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä