Takan korjaus

Takan korjaus hinta

Takan korjaus

Paljonko maksaa takan korjaus?

Takan korjauksen hinta on keskimäärin 716 €

Hinnan vaihteluväli 132 € – 2 806 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Takan korjauksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Takan korjaus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 16.09.2022 klo 14:09

Tulipesän korjaus esimerkiksi valumassalla

Käydään ensin tulipesä käsitteenä läpi, että se on varmasti kaikille tuttu. Tulipesällä tarkoitetaan siis takan sisäpuolella olevaa tilaa, jossa esimerkiksi polttopuuta poltetaan. Tyypillisiä vuosien saatossa syntyviä haasteita ovat esimerkiksi laastin irtoaminen, joka vaikuttaa tietenkin takan käyttämiseen.

Ennen korjaustoimenpiteisiin ryhtymistä kannattaa ensin yrittää selvittää ammattilaisen kanssa, että mistä mahdolliset vauriot voisivat johtua.

Halkeaman korjausta sisältä ja ulkopuolelta

Toiset erittäin yleiset tulisijojen vauriot ovat halkeamia, joita voi esiintyä esimerkiksi takan sisällä, mutta myös sen ulkopuolella. Ulkopuolella esimerkiksi sauma, tiili, rappaus tai laatta saattaa olla haljennut. Pienessä mittakaavassa oleva ulkopuoleinen vaurio on yleensä enemmän esteettinen haitta eikä vaikuta niinkään takan toimintakykyyn.

Lisätietoa tulisijan korjauttamisesta

Mitä tehdä, jos takka savuttaa sisälle? Yleensä kyseessä on vetoon liittyvä haaste esimerkiksi pidemmän aikaa käyttämättömänä olleen takan kanssa. Lämmittäminen kannattaa aloittaa pienellä määrällä kuivaa puuta ja antaa takalle reilusti aikaa. Mikäli savuongelmat eivät meinaa omillaan ratketa, kannattaa paikalle pyytää ammattilainen.

Mainittakoon vielä, että toimenpiteet saattavat vaihdella hieman takan tyypin ja ominaisuuksien mukaan. On olemassa esimerkiksi varaavia takkoja, ilmakiertoisia takkoja, tiilitakkoja, vuolukivitakkoja jne.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 88 arvostelua

"Vanhan kaivon pesua ja kunnon arviointia olin vailla. Jo muutamassa päivässä sain tarjouksia, joista löytyi just meidän tarpeisiin sopiva tekijä. Nyt on sovittu, että palataan ajankohtaisesti asiaan."

J

Jo

"Kuusiaitamme tarvitsi kunnostusta, entinen yritys ei enää ollut kiinnostunut ko työstä. Nettiä selatessani löysin Kodinplazan sivut. Tutustuin tarjolla olevaan palveluun ja tein Kodinplazan sivuille kyselyn mahdollisista työn (kuusiaidan hoitoleikkauksen) tarjoajista. Samana päivänä oli kolme yritystä käynyt katsomassa tarjottua työtä ja neljäs seuraavana päivänä. Näistä yksi oli meille sopiva. Sovin tapaamisen kohteeseen seuraavaksi päiväksi ja työ aloitettiin samalla kertaa. Olin todella yllättynyt pienen ilmoituksen tehosta Kodinplazan sivuilla. Kiitos!"

M

Marita

"Helpotti hyvin ikkunoiden pesijää etsiessä.Ei tarvinnut haahuilla netissä etsien tietoja firmoista. Tarjoukset ja tiedot tulivat samassa paketissa s-postiin. Käytän myös jatkossa :)"

M

Marja

Takan korjaus hinta

Kilpailuta takan korjaus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä