Irtaimistovakuutus

Irtaimistovakuutus

Irtaimistovakuutus

Tarvitsetko palvelua irtaimistovakuutus?

Kilpailuta irtaimistovakuutus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Irtaimistovakuutus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 27.10.2022 klo 09:10

Hakusessa vakuutus kodin tai vaikkapa yrityksen irtaimistolle? Irtaimistovakuutukset, myös irtaimiston vakuutus tai arvotavaravakuutus, turvaavat irtaimistolle mahdollisesti tapahtuvat vahingot.

Mitä maksaa irtaimistovakuutus?

Katso hintasivu: Irtaimistovakuutus hinta

Saako irtaimistovakuutuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta irtaimistovakuutus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Omaisuuteen ja irtaimistoon liittyvä vakuutusvertailu netissä

Mistä paras vakuutus irtaimistolle? Irtaimistovakuutuksen kilpailuttaminen ja vertaileminen käy helposti ja nopeasti internetin kautta. Irtaimisto- ja esinevakuutukset ovat monesti osa kodin vakuutusta. Vakuutusyhtiöt tarjoavat usein yrityksille kohdennetut irtaimistovakuutukset erikseen. Vakuutusten sisältö, laajuus sekä hinnat vaihtelevat erittäin paljon vakuutusyhtiöiden kesken, joten vakuutusten kilpailuttaminen ja vertaileminen kannattaa tehdä perusteellisesti. Kodinplazan avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä useita vakuutusyhtiöitä.

Halvin irtaimistovakuutus vai laaja irtaimistovakuutus?

Huomaa, että halvin irtaimistovakuutus ei käytännössä turvaa edullisimmille esineille, laitteille, koneille, huonekaluille tai muulle irtaimistolle sattuvia vahinkoja, koska omavastuuosuus jää usein niin suureksi, että on kalliimpaa maksaa omavastuu kuin ostaa uusi. Vaihtoehtoisesti enimmäiskorvaussumma on jätetty alhaisemmaksi kuin vahingon kärsineen omaisuuden arvo on, jolloin osa omaisuudesta jää korvausten ulkopuolelle. Laaja irtaimistovakuutus tarkoittaa yleensä sitä, että enimmäiskorvaussumma kattaa koko omaisuuden ja usein omavastuukin on pienempi, joten laajan irtaimistovakuutuksen avulla pienemmätkin vahingot ovat korvattavissa.

Irtaimistovakuutussopimus monille eri irtaimistotyypeille

Irtaimistovakuutuksesta käytetään monesti myös nimitystä omaisuus- tai kotivakuutus. Irtaimistovakuutus on siis usein osa kotivakuutusta. Esimerkkejä irtaimistosta, jonka irtaimistovakuutus yleisimmin turvaa:

  • arvoesineet
  • asunnon pintamateriaalit
  • elintarvikkeet
  • harrastusvälineet
  • huonekalut
  • kodinkoneet
  • polkupyörät
  • vaatteet
  • älylaitteet

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Irtaimistovakuutus

Kilpailuta irtaimistovakuutus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä