Kaskovakuutus

Kaskovakuutus

Kaskovakuutus

Tarvitsetko palvelua kaskovakuutus?

Kilpailuta kaskovakuutus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Kaskovakuutus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 02.06.2022 klo 16:06

Erilaiset kaskovakuutukset, kuten osakasko ja täyskasko, ovat vapaaehtoisia vakuutuksia, joilla tyypillisesti täydennetään esimerkiksi auton, moottoripyörän tai muun ajoneuvon liikennevakuutusta. Kasko antaa huomattavasti enemmän turvaa niin kolaroimisen, ilkivallan kuin vaikkapa varkauden varalta.

Osakaskovakuutus tunnetaan myös nimillä minikasko, kevytkasko tai peruskasko. Täyskaskovakuutuksesta puolestaan käytetään nimityksiä huippukasko, superkasko, laaja kasko sekä loistokasko. Vertaa kaskoja helposti kauttamme ja löydä itsellesi sopivin tarjous.

Mitä maksaa kaskovakuutus?

Katso hintasivu: Kaskovakuutus hinta

Saako kaskovakuutuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta kaskovakuutus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Halvin kasko vai laaja kasko ajoneuvolle?

Monesti otsikon kysymykseen osaa vastata pienen pohdinnan jälkeen parhaiten ajoneuvon omistaja tai kuljettaja itse. Monissa tilanteissa halvin kasko voi pitää sisällään esimerkiksi ajoneuvon varkauden, mutta ei esimerkiksi tieltä suistumisen aiheuttamien vahinkojen korvausta. Toisaalta laaja kasko voidaan sopia kattamaan melkeinpä mitä tahansa vahinkoja oli kyse sitten pysäköityyn ajoneuvoon kohdistuneesta ilkivallasta tai vaikkapa sijaisajoneuvon käytöstä sen aikana, kun oma ajoneuvo on korjauksessa tai kunnostettavana.

Vertaa kaskovakuutukset netissä

Mistä paras kaskovakuutus? Kaskovakuutuksen kilpailuttaminen tarkoittaa, että vertaat useita kaskoja sekä niiden kattavuutta keskenään. Kaskovakuutusvertailun avulla katat esimerkiksi hirven tai muun eläimen törmäyksestä aiheutuneet kulut, kaatuneen puun aiheuttamat kulut tai vaikkapa pysäköityyn ajoneuvoon tehdyt tuntemattomat ja selvittämättömät vahingot.

Kaskovakuutussopimus soveltuu monille eri ajoneuvoille

Kaskovakuutussopimuksella voidaan turvata monelle eri ajoneuvolle tai varusteelle liittyviä vahinkoja. Katso esimerkkejä alapuolelta:

 • mopon kasko
  • syksyn ensimmäiset liukkaat yllättävät kuljettajan ja mopo liukuu kaatumisen jälkeen useita metrejä jäällä ja päätyy lopulta ojaan
  • rytäkässä katteet vaurioituvat ja runko vääntyy
 • mopoauton kasko
  • jääkiekkoharjoituksen aikana mopoauton kylkeä naarmutetaan kivellä ja renkaat puhkotaan
 • henkilöauton kasko
  • erillisessä säilössä olleet talvirenkaat varastetaan
 • pakettiauton kasko
  • pakettiauto törmää peuraan ja suistuu tieltä päin puuta
  • ulosajossa pakettiauton keula sekä kylki vaurioituvat pahoin
 • moottoripyörän kasko
  • moottoripyöräilijä ajaa kavereidensa kanssa ulkomailla mutkaista asfalttitietä ja kaatuu asfaltilla olleen irtosoran takia
  • kuljettajalle ei käy kuinkaan, mutta moottoripyörä liukuu ja törmää vastaantulevan auton keulaan

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Kaskovakuutus

Kilpailuta kaskovakuutus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä