Matkailuauton vakuutus

Matkailuauton vakuutus

Matkailuauton vakuutus

Tarvitsetko palvelua matkailuauton vakuutus?

Kilpailuta matkailuauton vakuutus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Matkailuauton vakuutus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 10.10.2022 klo 17:10

Hakusessa vakuutus matkailuautolle, kuten asuntoautolle tai retkeilyautolle?Matkailuautovakuutus, myös matkailuauton liikennevakuutus tai kaskovakuutus, turvaa esimerkiksi matkailuautolle, sen matkustajille ja kolmansille osapuolille tapahtuvat vahingot.

Mitä maksaa matkailuauton vakuutus?

Katso hintasivu: Matkailuauton vakuutus hinta

Saako matkailuauton vakuutuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta matkailuauton vakuutus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Matkailuautojen vakuutusvertailu netissä

Mistä paras vakuutus matkailuautolle? Matkailuauton vakuutuksen kilpailuttaminen on netissä erittäin nopeaa ja helppoa. Matkailuautojen vakuutukset voivat vaihdella niin sisällöltään, laajuudeltaan sekä hinnaltaan suuresti riippuen vakuutusyhtiöstä, joten vakuutuksen vertailu mahdollistaa jopa useiden satojen eurojen säästön vuositasolla. Kodinplaza auttaa sinua löytämään sopivan vakuutuksen yhdellä tarjouspyynnöllä.

Kannattaako halvin vakuutus matkailuautolle vai onko syytä ottaa laaja matkailuauton vakuutus?

Matkailuautolle otettava vakuutus kannattaa miettiä aina käyttötarpeen mukaan, huomionarvoista on myös paljonko haluat itse kantaa riskiä? Yleensä halvin matkailuauton vakuutus on pelkkä pakollinen liikennevakuutus, joka kattaa pelkästään kuljettajan sekä matkustajien henkilövahingot sekä toisen osapuolen henkilövahingot.

Suppeampi matkailuajoneuvon vakuutus eli osakasko lisää pelkän liikennevakuutuksen lisäksi vakuutukseen yleensä esimerkiksi hinausturvan ja varkaudesta, ilkivallasta sekä tulipalosta aiheutuneet vahingot. Tästä syystä osakasko onkin oiva lisä pelkän liikennevakuutuksen lisäksi.

Laaja matkailuauton vakuutus eli matkailuajoneuvon täyskasko on vakuutuksista laajin, joten se kattaa lähes kaikki vahingot tapaturmasta riippumatta. Yleensä laajan vakuutuksen ottaminen on sitä kannattavampaa, mitä uudempi tai arvokkaampi matkailuauto on.

Matkailuauton vakuutussopimus monenlaisille eri matkailuautoille

Matkailuauto on määritelty olevan erikoiskäyttöön valmistettu henkilö- tai linja-auto jonka tilat ovat varustettu vähintään pöydällä ja tuolilla, nukkumapaikoilla, keittomahdollisuudella sekä tarpeellisilla säilytystiloilla.

Matkailuauton vakuutukseen liittyy yleensä monia erilaisia turvia:

  • Vastuuvahinko tai oikeudenkäyntiturva
  • Eläinvahinkoturva
  • Varkaus-, ilkivalta- sekä paloturva
  • Henkilöturva
  • Hinausturva
  • Törmäys- tai suistumisturva
  • Lasiturva
  • Lunastusturva
  • Sijaisautopalvelut

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Matkailuauton vakuutus

Kilpailuta matkailuauton vakuutus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä