Talkoovakuutus

Talkoovakuutus

Talkoovakuutus

Tarvitsetko palvelua talkoovakuutus?

Kilpailuta talkoovakuutus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Talkoovakuutus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 21.09.2022 klo 18:09

Hakusessa vakuutus remonttitalkoisiin, siivoustalkoisiin tai vaikkapa taloyhtiön pihatalkoisiin? Erilaiset talkoovakuutukset antavat talkooväelle turvaa esimerkiksi tikapuilta tippumisen, pihakiven varpaille putoamisen tai muun tapaturman varalle. Vaikka vakuutus on vapaaehtoinen eikä pakollinen, on sen hankkiminen monesti erittäin suositeltavaa.

Mitä maksaa talkoovakuutus?

Katso hintasivu: Talkoovakuutus hinta

Saako talkoovakuutuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta talkoovakuutus ei saa kotitalousvähennystä. Ajantasainen sekä mahdollisesti myös muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Vertaa talkoovakuutukset netissä

Mistä paras talkoovakuutus? Talkoovakuutuksen kilpailuttaminen tarkoittaa, että talkoot järjestävä henkilö tai yhteisö vertailee useita vakuutustarjouksia sekä vakuutusyhtiöitä keskenään. Talkoovakuutusvertailun avulla turvaat esimerkiksi talkoiden aikana tapahtuvien henkilötapaturmien kustannukset. Kodinplazan avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä useita talkoovakuutuksia myöntäviä vakuutusyhtiöitä.

Talkoovakuutussopimus turvaa talkootyöt

Talkoot järjestävä henkilö tai taho on yleensä talkoovakuutuksen ottaja sekä maksaja. Vakuutuksen avulla voidaan turvata talkooväelle sattuvat tapaturmat, mikäli talkoisiin osallistuvalle ei makseta talkootöistä palkkaa tai muutakaan vastiketta.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Talkoovakuutus

Kilpailuta talkoovakuutus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä