Asfaltin maalaus

Asfaltin maalaus

Asfaltin maalaus

Tarvitsetko palvelua
Asfaltin maalaus?

Kilpailuta asfaltin maalaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa asfaltin maalaus?

Erilaisia asfalttipintoihin kohdistuvia maalaustöitä voivat olla esimerkiksi tie- ja katumerkinnät, parkkialueen merkintä tai vaikkapa leikkikentän maalaus.

Mitä maksaa asfaltin maalaus?

Katso hintasivu: Asfaltin maalaus hinta

Saako asfaltin maalauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta asfaltin maalaus saa kotitalousvähennystä. Asfaltin maalaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 asfaltin maalauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Kannattaako parkkiruutuja maalata?

Parkkiruutujen tai pysäköintiruutujen maalaus on hyödyllistä monessakin eri suhteessa. Kuluneet tiemerkinnät ja merkintöjen puute parkkialueilla on yksi yleinen syy valitettavan usein tapahtuville peltivahingoille. Kun pysäköintiruutujen maalaaminen tehdään kunnolla, kasvaa myös taloyhtiön tai tavaratalojen asukas- sekä asiakastyytyväisyys. Pysäköintialueiden maalaus voidaan toteuttaa esimerkiksi parkkiruutujen maalauslaitteella tai asfalttimaalaus koneella.

Parkkiruudun koko vaihtelee hieman tarpeiden ja kohteiden mukaan, joten kerrothan tarkasti omat toiveesi urakkaa tekevälle yritykselle. Parkkiviivojen maalaus voidaan toteuttaa molemmilla eri tavoilla: maalauksena tai kestomerkitsemisenä.

Kuinka ammattilaiset suorittavat asfaltinmaalauksen?

Viivat, nuolet ja parkkialueilla paikkanumeroiden merkitseminen helpottavat maalattavan alueen käyttämistä. Sopiva asfalttimaali voi yhtenä vaihtoehtona olla akrylaatin sideaineeseen pohjautuva tie ja katumaali, joka vesiohenteisena maalina kuivuu todella nopeasti. Suojatien maalaus voidaan tehdä maalilla, mutta pidempään se kestää kestomerkinnän avulla ja puhtaalle pinnalle tehtynä.

Tutustu asfaltin maalauksesta jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle asfaltin maalaus.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä palveluita

Suojatien maalaus
Asfaltin maalaus

Kilpailuta asfaltin maalaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä