Asfaltin maalaus: tietoa

Tarvitsetko palvelua asfaltin maalaus?

  • Kilpailuta alueesi asfalttiyritykset nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä
  • Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Asfaltin maalaus

Asfaltin maalaus: usein kysytyt kysymykset, lisätietoa ja kokemuksia

Päivitetty: 01.06.2020 klo 15:06

Katso hintasivu:

Asfaltin maalaus hinta

Tulossa myöhemmin!

Asfaltin maalaukselle voi olla useita eri syitä, kuten tie- ja katumerkinnät, parkkialueen merkintä tai leikkialueen maalaus. Oli syy asfaltin maalaamiseen mikä tahansa, löydät asfaltin maalaukseen erikoistuneet yritykset Kodinplazasta.

Vanhan, kuluneen ja haalistuneen tie- tai katumerkinnän ero uuteen on huomattava. Asfaltin maalauksella voidaan piristää piha-alueiden ulkonäköä ja olemusta. Uudet maalit asfaltin pinnassa parantavat myös liikenteen, harrastusten tai pysäköimisen toimivuutta.

Lisäksi erilaisten värien käyttö tori-, piha- tai jalkakäytäväalueilla luovat iloisen näkymän ja tuovat selkeyttä erilaisiin kulkualueisiin.

Parkkiruutujen tai pysäköintiruutujen maalaus on hyödyllistä monessakin eri suhteessa. Kuluneet tiemerkinnät ja merkintöjen puute parkkialueilla on yksi yleinen syy valitettavan usein tapahtuville peltivahingoille. Kun pysäköintiruutujen maalaaminen tehdään kunnolla, kasvaa myös taloyhtiön tai tavaratalojen asukas- sekä asiakastyytyväisyys. Pysäköintialueen maalaus voidaan toteuttaa esimerkiksi parkkiruutujen maalauslaitteella tai asfalttimaalaus koneella.

Parkkiruudun koko vaihtelee hieman tarpeiden ja kohteiden mukaan, joten kerrothan tarkasti omat toiveesi urakkaa tekevällä yritykselle. Parkkiviivojen maalaus voidaan toteuttaa molemmilla eri tavoilla: maalauksena tai kestomerkitsemisenä.

Viivat, nuolet ja parkkialueilla paikkanumeroiden merkitseminen helpottavat maalattavan alueen käyttämistä. Sopiva asfalttimaali voi yhtenä vaihtoehtona olla akrylaatin sideaineeseen pohjautuva tie ja katumaali, joka vesiohenteisena maalina kuivuu todella nopeasti. Suojatien maalaus voidaan tehdä maalilla, mutta pidempään se kestää kestomerkinnän avulla ja puhtaalle pinnalle tehtynä.

Kodinplaza tuo sinut yhteen potentiaalisten yritysten kanssa. Katso lyhyt video (1:32).

Suojatien maalaus tuoreeseen asfalttiin

suojatien maalausmerkintä uudessa asfaltissa

Kuvassa näkyy suojatien tuore maalausmerkintä. Sen avulla voidaan hahmottaa helpommin maalattavan suojatien leveyttä ja pituutta.

pyörätien maalaus asfaltin oikeaan reunaan

Pyöräteiden maalaus tai erilaisten kulkureittien merkintä asfalttiin on nykyisin hyvinkin yleistä.

pysäköintiruutujen maalaus, pysäköintiruudun merkintä

Pysäköintiruutujen maalaus ja merkintä auttaa autoilijoita pysäköimisessä.

Kilpailuta asfaltin maalaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä