Asfaltin maalaus

Asfaltin maalaus – Mitä tarkoittaa asfaltin maalaus?

Asfaltin maalaus

Tarvitsetko palvelua asfaltin maalaus?

Kilpailuta asfaltin maalaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Asfaltin maalaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 29.08.2023 klo 12:08

Erilaisia asfalttipintoihin kohdistuvia maalaustöitä voivat olla esimerkiksi tie- ja katumerkinnät, parkkialueen merkintä tai vaikkapa leikkikentän maalaus.

Maalaamisella voidaan parantaa esimerkiksi liikenteen, harrastusten tai pysäköimisen toimivuutta.

Mitä maksaa asfaltin maalaus?

Katso hintasivu: Asfaltin maalaus hinta

Saako asfaltin maalauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta asfaltin maalaus saa kotitalousvähennystä. Asfaltin maalaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 asfaltin maalauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Kannattaako parkkiruutuja maalata?

Parkkiruutujen tai pysäköintiruutujen maalaus on hyödyllistä monessakin eri suhteessa. Kuluneet tiemerkinnät ja merkintöjen puute parkkialueilla on yksi yleinen syy valitettavan usein tapahtuville peltivahingoille. Kun pysäköintiruutujen maalaaminen tehdään kunnolla, kasvaa myös taloyhtiön tai tavaratalojen asukas- sekä asiakastyytyväisyys. Pysäköintialueen maalaus voidaan toteuttaa esimerkiksi parkkiruutujen maalauslaitteella tai asfalttimaalaus koneella.

Parkkiruudun koko vaihtelee hieman tarpeiden ja kohteiden mukaan, joten kerrothan tarkasti omat toiveesi urakkaa tekevällä yritykselle. Parkkiviivojen maalaus voidaan toteuttaa molemmilla eri tavoilla: maalauksena tai kestomerkitsemisenä.

Kuinka ammattilaiset suorittavat asfaltinmaalauksen?

Viivat, nuolet ja parkkialueilla paikkanumeroiden merkitseminen helpottavat maalattavan alueen käyttämistä. Sopiva asfalttimaali voi yhtenä vaihtoehtona olla akrylaatin sideaineeseen pohjautuva tie ja katumaali, joka vesiohenteisena maalina kuivuu todella nopeasti. Suojatien maalaus voidaan tehdä maalilla, mutta pidempään se kestää kestomerkinnän avulla ja puhtaalle pinnalle tehtynä.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Asfaltin maalaus

Kilpailuta asfaltin maalaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä