Asfaltin maalaus

Tarvitsetko palvelua asfaltin maalaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta asfaltin maalaus 

Asfaltin maalaaminen

Asfaltin maalaukselle voi olla useita eri syitä, kuten tie- ja katumerkinnät, parkkialueen merkintä tai leikkialueen maalaus. Oli syy asfaltin maalaamiseen mikä tahansa, löydät asfaltin maalaukseen erikoistuneet yritykset Kodinplazasta.

Vertaile asfaltin maalauttaminen helposti

Vanhan, kuluneen ja haalistuneen tie- tai katumerkinnän ero uuteen on huomattava. Asfaltin maalauksella voidaan piristää piha-alueiden ulkonäköä ja olemusta. Uudet maalit asfaltin pinnassa parantavat myös liikenteen, harrastusten tai pysäköimisen toimivuutta.

Lisäksi erilaisten värien käyttö tori-, piha- tai jalkakäytäväalueilla luovat iloisen näkymän ja tuovat selkeyttä erilaisiin kulkualueisiin.

Parkkiruutujen maalaus

Parkkiruutujen tai pysäköintiruutujen maalaus on hyödyllistä monessakin eri suhteessa. Kuluneet tiemerkinnät ja merkintöjen puute parkkialueilla on yksi yleinen syy valitettavan usein tapahtuville peltivahingoille. Kun pysäköintiruutujen maalaaminen tehdään kunnolla, kasvaa myös taloyhtiön tai tavaratalojen asukas- sekä asiakastyytyväisyys. Pysäköintialueen maalaus voidaan toteuttaa esimerkiksi parkkiruutujen maalauslaitteella tai asfalttimaalaus koneella.

Parkkiruudun koko vaihtelee hieman tarpeiden ja kohteiden mukaan, joten kerrothan tarkasti omat toiveesi urakkaa tekevällä yritykselle. Parkkiviivojen maalaus voidaan toteuttaa molemmilla eri tavoilla: maalauksena tai kestomerkitsemisenä.

Asfalttimaalaus ammattilaiselta

Viivat, nuolet ja parkkialueilla paikkanumeroiden merkitseminen helpottavat maalattavan alueen käyttämistä. Sopiva asfalttimaali voi yhtenä vaihtoehtona olla akrylaatin sideaineeseen pohjautuva tie ja katumaali, joka vesiohenteisena maalina kuivuu todella nopeasti. Suojatien maalaus voidaan tehdä maalilla, mutta pidempään se kestää kestomerkinnän avulla ja puhtaalle pinnalle tehtynä.

Kilpailuta asfaltin maalaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä