Asfaltin paikkaus

Asfaltin paikkaus

Asfaltin paikkaus

Tarvitsetko palvelua asfaltin paikkaus?

Kilpailuta asfaltin paikkaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Asfaltin paikkaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 07.07.2022 klo 13:07

Asfaltin korjaus tai asfalttihuolto voi tarkoittaa esimerkiksi toimenpidettä, jossa haljennutta, kupruilevaa tai painautunutta asfalttia kunnostetaan.

Mitä maksaa asfaltin paikkaus?

Katso hintasivu: Asfaltin paikkaus hinta

Saako asfaltin paikkauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta asfaltin paikkaus saa kotitalousvähennystä. Asfaltin paikkaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 asfaltin paikkauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Kuinka ammattilaiset suorittavat asfalttihuollon?

Asfalttiin tulleen reiän tai halkeaman korjaus onnistuu suhteellisen helposti verrattuna esimerkiksi betonin korjaukseen. Välillä esimerkiksi piha-alueilla asfaltin halkeaman voi aiheuttaa puun juuristo, joka kasvaa asfaltoidun alueen alle.

Tällaisissa tapauksissa voidaan ensin selvittää juuren paksuus, kulkusuunta ja ulottuvuus. Yleensä kohonnut kohta antaa osviittaa näistä elementeistä. Selvityksen jälkeen purettavan asfaltin kohta voidaan merkitä liidulla ja aloittaa piikkaaminen. Juuri sahataan tarvittavilta osin pois ja vedetään irti maasta. Avatun kohdan maa-aines on syytä tasoittaa hyvin, sillä puunjuuri jättää siihen aukon suhteessa aiempaan tilavuuteen. Asfalttia voidaan purkaa tarpeen mukaan lisää myös kauempaa, jotta laatu olisi mahdollisimman hyvä. Reunat kannattaa leikata leikkurilla, koska tasainen reuna auttaa uutta asfalttia integroitumaan vanhaan helpommin. Uusi asfalttimassa kaadetaan ja levitetään haluttuun kohtaan ja sitä voidaan tukea tarvittaessa kakkosnelosella niiltä kohdilta, missä ei vanhaa asfalttia ole.

Miten asfaltin korjausmenetelmä toimii?

Sopiva asfaltinpaikkausmassa tai korjausmassa on aluksi pehmeää rakenteeltaan, mutta yhdessä ilman ja paineen kanssa se kovettuu. Asfaltin paikkaus aineena käytetään myös bitumia tai kylmäbitumia, joka muodostaa asfaltille vettä hylkivän pinnan.

Asfalttipaikkaus töihin soveltuu myös piki, jolla voidaan tiivistää seinän ja asfaltin välisiä kohtia, välttäen rakenteiden kosteusongelmia.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muut aiheeseen liittyvät palvelut

Pihan asfaltointi Asfaltointi Asfalttityöt
Asfaltin paikkaus

Kilpailuta asfaltin paikkaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä