Asfaltin paikkaus

Tarvitsetko palvelua asfaltin paikkaus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta asfaltin paikkaus 

Asfaltin korjaus

Paikkaus- ja korjaustyöt voivat tulla ajankohtaiseksi etenkin keväisin, kun lumen alta paljastuu reikiä tai halkeamia. Asfaltin halkeamien paikkaus kannattaa teettää asfalttialan ammattilaisella ja sellaisen löydät helposti Kodinplazasta.

Vertaile asfaltin korjaustyöt

Halkeamat eivät ole ainut syy paikkaamiselle, vaan kyseessä voi olla myös muutkin kuin roudan aiheuttamat vahingot. Välillä piha voi painautua ja siihen syntyä lätäköitä, jolloin kaadot voidaan tarvittaessa miettiä uusiksi.

Asfaltin halkeamien korjaus vaatii yleensä vanhan asfaltin ainakin osittaista poistoa ja sen kuljettamista pois. Pohjatyöt tehdään tarvittavilta osin uudelleen, jonka jälkeen uusi asfaltti levitetään, tiivistetään ja viimeistellään.

Tarjouspyyntöjä

Sadevesikaivon ympäryksen korjaus

Taloyhtiön parkkipaikalalla olevan sadevesikaivon ympäristön korjaus vielä tämän vuoden aikana
Paikkakunta Espoo
Työstettävä alue 5 m2 tai alle
Asfaltin asennusvuosi 2000-luvulla

Parkkipaikalle olevan sadevesikaivon ympärillä olevan painauman korjaus

Parkkipaikalla olevan sade vesikaivon ympärys on painunut sen verran että siihen jää vesi seisomaan joka on myös kuluttanut asfalttia.
Tarjouspyyntö painauman korjaukselle.
Paikkakunta Espoo
Työstettävä alue 5 m2 tai alle
Asfaltin asennusvuosi En osaa sanoa

As Oy:n piha-asfaltin osittainen korjaus

Nurmikkoalueella kasvavat isot männyt ovat työntäneet juurensa asfaltin alle ja asfaltti on melkoista perunapeltoa. Korjattavalla alueella on myös muita painumia ja kohoumia, vaikka ko. aluetta on korjattu n. 20 vuotta sitten mm. asfaltin alusrakenteita vaihtamalla. Juurien uudelleen kasvaminen asfaltin alle on jotenkin estettävä. Tervetuloa käymään paikan päälle.
Paikkakunta Kouvola
Työstettävä alue 10 - 25 m2
Asfaltin asennusvuosi 1990-luvulla

Aiheeseen asfaltin paikkaus liittyviä sivuja

Ammattilaisten asfalttihuolto

Asfalttiin tulleen reiän tai halkeaman korjaus onnistuu suhteellisen helposti verrattuna esimerkiksi betonin korjaukseen. Välillä esimerkiksi piha-alueilla asfaltin halkeaman voi aiheuttaa puun juuristo, joka kasvaa asfaltoidun alueen alle.

Tällaisissa tapauksissa voidaan ensin selvittää juuren paksuus, kulkusuunta ja ulottuvuus. Yleensä kohonnut kohta antaa osviittaa näistä elementeistä. Selvityksen jälkeen purettavan asfaltin kohta voidaan merkitä liidulla ja aloittaa piikkaaminen. Juuri sahataan tarvittavilta osin pois ja vedetään irti maasta. Avatun kohdan maa-aines on syytä tasoittaa hyvin, sillä puunjuuri jättää siihen aukon suhteessa aiempaan tilavuuteen. Asfalttia voidaan purkaa tarpeen mukaan lisää myös kauempaa, jotta laatu olisi mahdollisimman hyvä. Reunat kannattaa leikata leikkurilla, koska tasainen reuna auttaa uutta asfalttia integroitumaan vanhaan helpommin. Uusi asfalttimassa kaadetaan ja levitetään haluttuun kohtaan ja sitä voidaan tukea tarvittaessa kakkosnelosella niiltä kohdilta, missä ei vanhaa asfalttia ole.

Asfaltin korjausmenetelmiä

Sopiva asfaltinpaikkausmassa tai korjausmassa on aluksi pehmeää rakenteeltaan, mutta yhdessä ilman ja paineen kanssa se kovettuu. Asfaltin paikkaus aineena käytetään myös bitumia tai kylmäbitumia, joka muodostaa asfaltille vettä hylkivän pinnan.

Asfalttipaikkaus töihin soveltuu myös piki, jolla voidaan tiivistää seinän ja asfaltin välisiä kohtia, välttäen rakenteiden kosteusongelmia.

Kilpailuta asfaltin paikkaus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä