Porakaivon huolto

Tarvitsetko palvelua porakaivon huolto?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta porakaivon huolto 

Porakaivon huoltaminen

Puhtaan ja raikkaan veden saamiseksi, kannattaa huoltaa porakaivo ja sen pumppu säännöllisesti.

Vertaile porakaivojen huollot helposti

Minkälaista porakaivoa oletkaan huoltamassa, löydät porakaivohuoltojen asiantuntijat Kodinplazasta. Kiinnitä huomiota:

  • milloin porakaivo on porattu?
  • milloin porakaivo on viimeksi huollettu?
  • onko porakaivo suojattu hyvin?

Tarjouspyyntöjä

Porakaivo kuntoon mahdollisimman nopeasti

Porakaivosta loppuu vesi jatkuvasti kesken. Ei huollettu pariin vuoteen. Leveyttä en muista, mutta ei se kapein, leveys tehtiin kolmen talouden vedenjakeluun. Syvyys reilu 100m. Asialla aika kiire, kiitos.
Paikkakunta Kirkkonummi
Porakaivon asennusvuosi 2000-luvulla

Veden loppuminen ja hiesu veden seassa

Porakaivo on tehty talon rakentamisen yhteydessä 2014. Syvyys 150m, pumppu nyt 90m:ssä. Tuotto tekohetkellä erittäin hyvä. Halkaisija noin 10-15cm.
2018 kesällä vesi loppui, samoin eilen 29.12.2018, joten taloudessa ei tällä hetkellä vettä. Hanasta tulee hiesun sekaista kuravettä. Kaivo pitäisi puhdistaa ja kaikki sen tekniikka tarkistaa.
Asialla todella kiire.
Paikkakunta Porvoo
Porakaivon asennusvuosi 2010-luvulla tai myöhemmin

Porakaivon huolto ensimmäisen kerran

Vesi kulkee vielä, mutta olisi kyllä aika tehdä huoltotyö. Kyseessä on porakaivo, joka on jatkettu rengaskaivosta. Viime aikoina jonkin verran makuhaittoja ilmennyt. Huollon yhteydessä olisi mahdollisuus myös rengassaumojen tiivistykseen. Yhteydenotot puhelimitse, kiitos.
Paikkakunta Hausjärvi
Porakaivon asennusvuosi 1970-luvulla

Porakaivon kunnostus ja huolto

Porakaivo suositellaan huollettavaksi ainakin 5–10 vuoden aikajaksoissa, mutta porakaivon käyttäjän kannattaa myös itse tarkkailla veden laatua. Joissakin tapauksissa huolto kannattaa tehdä useamminkin, varsinkin jos esimerkiksi porakaivon suojaus on puutteellinen. Puutteellinen suojaus voi tarkoittaa kaivohatun huonoa tiivistystä tai peräti kaivohatun puuttumista kokonaan porakaivoputken yläpäästä. Tällaisissa tilanteissa porakaivoon saattaa kulkeutua pieneläimiä, jotka eivät sinne kuulu.

Juuri kansirakenteiden heikkous huonontaa veden laatua porakaivoissa ja huolto tehdään yleensä vasta pakon sanelemana eli kun veden maku tai haju on muuttunut normaalia oudommaksi. Toinen syy porakaivon säännölliselle huollolle on tietenkin routa, joka pyrkii liikuttamaan varsinkin ylimpiä kaivonrenkaita, päästäen myös pintavesiä pohjaveden mukaan. Myös tiiviyden voi aina tarkistaa huollon yhteydessä.

Kilpailuta porakaivon huolto
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä