Huopakaton maalaus

Huopakaton maalaus hinta

Huopakaton maalaus

Paljonko maksaa huopakaton maalaus?

Huopakaton maalauksen hinta on keskimäärin 3 333 €

Hinnan vaihteluväli 2 464 € – 4 697 €

Vertaile alueesi kattoyritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Huopakaton maalauksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Huopakaton maalaus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 14.11.2022 klo 10:11

Huopakattomaali antaa suojaa pinnoille

Huopakattomaalin tehtävänä on suojata pintoja kulutukselta sekä erilaisten sääilmiöiden rasitukselta. Tästä syystä maalin olisi hyvä luoda ainakin tiivis, vesieristetty sekä saumaton suojakerros katteen pinnalle. Tämän lisäksi myös joustavuuden olisi hyvä säilyä myös alhaisemmissa lämpötiloissa, joita Suomessa esiintyy runsaammin esimerkiksi talvisaikaan.

Maalaustyön vaiheita huopakaton osalta

Kuten kaikissa muissakin vesikatetyypeissä, myös huopakatossa täytyy ottaa huomioon muutamat työvaiheet ennen varsinaista maalausta:

  1. Irtoroskien poistaminen
  2. Huopakaton kunnon tarkastaminen
  3. Mahdollinen viherkasvuston poistaminen
  4. Huovan peseminen puhtaaksi esimerkiksi painepesurilla

Huopakatolle sopiva maalausajankohta

Kattohuopaan kohdistuvan pesun osalta voidaan joustaa enemmän ja tehdä se esimerkiksi sateella tai muuten kosteassa ilmassa. Toisaalta kuitenkaan pohjamaalauksen tai toisen maalauskerran aikana eikä myöskään seuraavan yönä saisi sataa tai pakastaa. Sade sekä pakkanen molemmat voivat aiheuttaa sen, ettei huopakattomaali kuivu kunnolla.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Helpotti hyvin ikkunoiden pesijää etsiessä.Ei tarvinnut haahuilla netissä etsien tietoja firmoista. Tarjoukset ja tiedot tulivat samassa paketissa s-postiin. Käytän myös jatkossa :)"

M

Marja

"Kuusiaitamme tarvitsi kunnostusta, entinen yritys ei enää ollut kiinnostunut ko työstä. Nettiä selatessani löysin Kodinplazan sivut. Tutustuin tarjolla olevaan palveluun ja tein Kodinplazan sivuille kyselyn mahdollisista työn (kuusiaidan hoitoleikkauksen) tarjoajista. Samana päivänä oli kolme yritystä käynyt katsomassa tarjottua työtä ja neljäs seuraavana päivänä. Näistä yksi oli meille sopiva. Sovin tapaamisen kohteeseen seuraavaksi päiväksi ja työ aloitettiin samalla kertaa. Olin todella yllättynyt pienen ilmoituksen tehosta Kodinplazan sivuilla. Kiitos!"

M

Marita

"Aika vähän vastauksia tuli tiedusteluuni, mutta pikaisesti tuli kuitenkin yksi hyvä - se riittää tällä kertaa. Annoin vain neljä tähteä, koska niin harva vastasi tiedusteluuni - se pudotti sen yhden tähden. Palvelulle kyllä annan täydet viisi, koska palvelu on hyvä, ei tarvitse itse kahlata läpi toimijoita."

R

Riitta

Huopakaton maalaus hinta

Kilpailuta huopakaton maalaus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä