Sisäkattoremontti

Sisäkattoremontti hinta

Sisäkattoremontti

Paljonko maksaa sisäkattoremontti?

Sisäkattoremontin hinta on keskimäärin 2 545 €

Hinnan vaihteluväli 440 € 10 370 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

sisäkattoremontin hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Sisäkattoremontti – Mitä maksaa sisäkattoremontti?

Päivitetty: 12.10.2023 klo 18:10

Sisäkattojen remontointi maksaa keskimäärin noin 500,00 € – 5.000 € kohteesta riippuen. Hintahaitari on suuri johtuen tehtävien toimenpiteiden laajuudesta. Esimerkiksi kerrostaloasunnon katon alaslasku ja halogeenivalojen asentaminen voisi maksaa 2.500 €.

Miten sisäkattoremontin hinta muodostuu?

Sisäkattoremontin hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • saneerauksen laajuus: kokonaisvaltainen uudistus vai kunnostus
  • korkeuden muutokset: madalletaanko tai korotetaanko
  • remontoitavan sisäkaton pinta-ala, materiaali ja muoto

Hahmoteltaessa sisäkattojen saneerauksesta syntyviä kustannuksia tai ns. euromääräisiä menoeriä, olisi hyvä ensin tarkastella toteutettavan sisäkaton uudistuksen laajuutta. Monesti päästään halvemmalla, jos kyseessä on kokonaisvaltaisen uudistuksen sijaan vanhojen pintojen kunnostus esimerkiksi tasoittamalla ja maalaamalla. Hintakertoimet kasvavat heti jonkin verran, jos katon muotoa tai korkeutta päätetään muuttaa. Kokonaiskustannuksissa sisäkaton pinta-ala on erittäin hyvä indikaattori, sillä sen perusteella urakan laajuutta, kestoa ja materiaalimenekkiä voidaan arvioida suhteellisenkin tarkasti.

Saako sisäkattoremontista kotitalousvähennystä?

Palvelusta sisäkattoremontti saa kotitalousvähennystä. Sisäkattoremontti on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 sisäkattoremontin kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Sisäkaton korottaminen

Sisäkattoihin kohdistuva korotus tai nostaminen toteutetaan monesti sen takia, että esimerkiksi matalalla oleva vanha paneelikatto ei enää miellytä silmää tai tilasta halutaan suuremman tuntuinen. Nostamisen mahdollisuutta sekä toteutuksen erilaisia vaihtoehtoja kannattaa totta kai tiedustella korotuksiin erikoistuneilta yrityksiltä, jotka löydät kätevästi Kodinplazan avulla.

Sisäkaton alaslasku tai laskeminen

Sisäkattojen laskeminen alas tehdään puolestaan usein siitä syystä, että tilasta halutaan lämpimämmän tai kotoisamman tuntuinen. Myös erilaiset tunnelmaan, valaistukseen tai puhtaasti sähkötekniset tekijät voivat olla syynä katon laskemiselle. Esimerkkinä tällaisesta voisi olla keittiössä tehtävä katon panelointi, johon upotetaan LED-valot asennettuina.

Lisätietoja sisäkattojen saneerauksesta

Kuten jo mainittu aiemmin, huoneistojen kattoihin kohdistuvia remontteja on useita erilaisia ja niitä voidaan tehdä useista erilaisista syistä. Niiden avulla voidaan yhdistää esimerkiksi kodin tai kiinteistön tilojen yhdenmukaisuutta sisustusmielessä. Tilojen lämmittäminen ei myöskään ole poissuljettua, vaan sisäkattoja madalletaan usein myös lisäeristyksen takia. Myöskään täysin esteettisiä saneerauksia ei sovi unohtaa.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet yritykset.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido sinua palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä hintoja

Kattoremontti hinta Kattotyöt hinta Huopakattoremontti hinta Tiilikattoremontti hinta Peltikaton uusiminen hinta Sisäkaton uusiminen hinta Katon vaihto hinta
Sisäkattoremontti hinta

Kilpailuta sisäkattoremontti hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä