Tiilikaton pinnoitus

Tiilikaton pinnoitus hinta

Tiilikaton pinnoitus

Paljonko maksaa tiilikaton pinnoitus?

Tiilikaton pinnoituksen hinta on keskimäärin 4 189 €

Hinnan vaihteluväli 1 855 € 8 540 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

tiilikaton pinnoituksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Mitä maksaa tiilikaton pinnoitus?

Päivitetty: 22.04.2024 klo 14:04

Saako palvelusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta tiilikaton pinnoitus saa kotitalousvähennystä. Tiilikaton pinnoitus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 tiilikaton pinnoituksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Erilaiset tiilikaton pinnoitteet

Pinnoituksen avulla tiilikatosta voidaan tehdä kestävämpi. Pinnoittaminen antaa suojaa tiilien pinnoille ja pinnoitus aine voidaan asentaa esimerkiksi puhdistamisen tai pesemisen yhteydessä. Jotta tiilet toimisivat mahdollisimman hyvin ja mahdollisimman pitkään, on pintojen käsittely suositeltavaa. Tällaisen huollon yhteydessä kannattaakin aina tarkistaa myös alusrakenteiden kunto, sillä huono kunto saattaa tarkoittaa suurempia toimenpiteitä – tehty pinnoittaminen saattaa olla turhaa.

Erilaisia tiilikatoille tarkoitettujen pinnoitteiden ominaisuuksia:

  • tiilen pinta palautuu nopeasti ja edullisesti lähes alkuperäiseen kuntoon
  • suojaus on kuin uudella katteella
  • ennaltaehkäisee ja hidastaa pintojen kasvustoa

Tiilikaton suojaus on järkevää

Tiilikattojen pintojen käsittely on järkevää esimerkiksi siitä syystä, että sen vuosittaisesta hoitamisesta tulee helpompaa. Monet tiilien pinnoille asennettavista suoja-aineista hylkivät vettä, mahdollistaen kuitenkin samaan aikaan katon hengittämisen ulospäin. Parhaimmillaan säännöllisesti hoidetut betonitiilikatot voivat antaa rakenteille suojaa jopa 80 vuoden ajan.

Etenkin vanhan tiilikaton käsittely suoja-aineella kannattaa tehdä noin 5–10 vuoden väliajoin. Suoja-aine tai kyllästeaine vähentää kosteuden imeytymistä pintojen läpi ja sitä kautta ehkäisee myös pakkasrapautumien syntymistä.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet yritykset.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido sinua palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä hintoja

Huopakaton pinnoitus hinta Katon pinnoitus hinta Peltikaton pinnoitus hinta Mineriittikaton pinnoitus hinta Savupiipun pinnoitus hinta
Tiilikaton pinnoitus hinta

Kilpailuta tiilikaton pinnoitus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä