Sisäkattoremontti

Sisäkattoremontti – Mitä tarkoittaa sisäkattoremontti?

Sisäkattoremontti

Tarvitsetko palvelua sisäkattoremontti?

Kilpailuta sisäkattoremontti nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Sisäkattoremontti – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 29.07.2023 klo 22:07

Sisäkaton remontointi voi tulla ajankohtaiseksi, kun halutaan esimerkiksi nostaa huonekorkeutta (korottaminen), tuoda kattoa alemmas (alaslasku tai laskeminen) tai vaikkapa tehdä pinnoista tasaiset ja tyylikkäät.

Mitä maksaa sisäkattoremontti?

Katso hintasivu: Sisäkattoremontti hinta

Saako sisäkattoremontista kotitalousvähennystä?

Palvelusta sisäkattoremontti saa kotitalousvähennystä. Sisäkattoremontti on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 sisäkattoremontin kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Sisäkaton korottaminen

Sisäkattoihin kohdistuva korotus tai nostaminen toteutetaan monesti sen takia, että esimerkiksi matalalla oleva vanha paneelikatto ei enää miellytä silmää tai tilasta halutaan suuremman tuntuinen. Nostamisen mahdollisuutta sekä toteutuksen erilaisia vaihtoehtoja kannattaa totta kai tiedustella korotuksiin erikoistuneilta yrityksiltä, jotka löydät kätevästi Kodinplazan avulla.

Sisäkaton alaslasku tai laskeminen

Sisäkattojen laskeminen alas tehdään puolestaan usein siitä syystä, että tilasta halutaan lämpimämmän tai kotoisamman tuntuinen. Myös erilaiset tunnelmaan, valaistukseen tai puhtaasti sähkötekniset tekijät voivat olla syynä katon laskemiselle. Esimerkkinä tällaisesta voisi olla keittiössä tehtävä katon panelointi, johon upotetaan LED-valot asennettuina.

Lisätietoja sisäkattojen saneerauksesta

Kuten jo mainittu aiemmin, huoneistojen kattoihin kohdistuvia remontteja on useita erilaisia ja niitä voidaan tehdä useista erilaisista syistä. Niiden avulla voidaan yhdistää esimerkiksi kodin tai kiinteistön tilojen yhdenmukaisuutta sisustusmielessä. Tilojen lämmittäminen ei myöskään ole poissuljettua, vaan sisäkattoja madalletaan usein myös lisäeristyksen takia. Myöskään täysin esteettisiä saneerauksia ei sovi unohtaa.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Sisäkattoremontti

Kilpailuta sisäkattoremontti Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä