Keittiösuunnittelu

Keittiösuunnittelu

Keittiösuunnittelu

Tarvitsetko palvelua keittiösuunnittelu?

Kilpailuta keittiösuunnittelu nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Keittiösuunnittelu – Mitä tarkoittaa keittiösuunnittelu?

Päivitetty: 06.08.2023 klo 15:08

Onnistunut keittiön suunnittelu hyödyntää käytettävissä olevan tilan tehokkaasti ja ottaa huomioon keittiön käyttötarpeet, toiminnallisuudet sekä toivotun tyylin. Suunnitelman keittiöstä voi tehdä esimerkiksi keittiösuunnittelija.

Mitä maksaa keittiösuunnittelu?

Katso hintasivu: Keittiösuunnittelu hinta

Saako keittiösuunnittelusta kotitalousvähennystä?

Palvelusta keittiösuunnittelu saa kotitalousvähennystä. Keittiösuunnittelu on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2023 keittiösuunnittelun kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Keittiön suunnittelu netissä

Minkälaista keittiötä oletkaan suunnittelemassa, voit aloittaa keittiösuunnittelijoiden vertailun helposti netissä. Keittiösuunnittelija tekee keittiötyypin suunnitelman, joka monesti pohjautuu keittiön kokoon ja muotoon. Olennaista toimivassa keittiössä on saada neliöt hyötykäyttöön sekä keittiökalusteiden että kodinkoneiden osalta.

Keittiön suunnittelussa huomioitavaa

Toimiva keittiö mahdollistaa ergonomisen ja helpon työskentelyn, kun taas epäkäytännöllisessä keittiössä kaapistojen tai kodinkoneiden sijoittelu tekee toiminnasta haasteellista. Niinkin yksinkertainen asia kuin keittiökaapin oven aukeaminen väärään suuntaan saattaa hankaloittaa keittiössä työskentelyä. Erilaiset keittiötyypit ovat:

 • I-keittiö
  • kaikki tasot samalla seinällä
 • II-keittiö
  • tasot kahdella seinällä toisiaan vastapäätä
 • L-keittiö
  • tasot kahdella seinällä suorakaiteen muodossa toisiinsa nähden
 • U-keittiö
  • tasot kolmella seinällä U-muodossa

Keittiökalusteet mittatilaustyönä

Mitat keittiökalusteille ja kodinkoneille mahdollistavat myös keittiökalusteiden toimittamisen mittatilaustyönä. Mittatilaustyönä tehtävän keittiön voi toimittaa uudiskohteeseen, mutta myös remontoitavaan kohteeseen, jossa hyödynnetään keittiössä jo olemassa olevia rakenteita.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Keittiösuunnittelu

Kilpailuta keittiösuunnittelu Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä