Keskuspölynimurin asennus

Keskuspölynimurin asennus hinta

Keskuspölynimurin asennus

Paljonko maksaa keskuspölynimurin asennus?

Keskuspölynimurin asennuksen hinta on keskimäärin 5 712 €

Hinnan vaihteluväli 308 € 24 400 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

keskuspölynimurin asennuksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Mitä maksaa keskuspölynimurin asennus?

Päivitetty: 12.05.2024 klo 10:05

Keskuspölynimurin asennustyö maksaa keskimäärin noin 300,00 € – 2 000,00 €, sama hintaväli pätee keskuspölynimurin keskusyksikön hankintahintaan ja lisäksi tulevat vielä runkoputkistojen, imurasioiden ja imuletkun kustannukset.

Miten keskuspölynimurin asennuksen hinta muodostuu?

Keskuspölynimurin asennuksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • asennus rakenteilla olevaan vai vanhaan taloon
  • kohteen pinta-ala ja kerrosten lukumäärä
  • keskuspölynimuri, runkoputkisto, asennustyö ja muut tarvikkeet 

Saako keskuspölynimurin asennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta keskuspölynimurin asennus saa kotitalousvähennystä. Keskuspölynimurin asennus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 keskuspölynimurin asennuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoa keskuspölynimurista

Keskuspölynimuri koostuu keskusyksiköstä, runkoputkistosta, imurasioista ja imuletkusta. Keskuspölynimurin runkoputkisto asennetaan seinärakenteisiin piiloon ja seinään tulee imurasiat joihin kytketään imuletku imurointia varten. Keskuspölynimurin keskusyksikkö on yleensä sijoitettu rakennukseen siten, että poistoilma saadaan ohjattua helposti ulkoilmaan sekä siten, että imuroinnin aikainen melu ja meluhaitta sisätiloissa on mahdollisimman pientä. Suuren pölysäiliön ansioista, säiliön tyhjennysväli on erittäin paljon pidempi kuin tavallisen imurin pölypussien vaihtotarve.

Asennus vanhaan taloon käy näppärästi

Keskuspölynimurin asennuttaminen vanhaan taloon onnistuu suhteellisen vaivattomasti pienellä suunnittelulla. Yleensä vanhaan taloon jälkiasennettavan keskuspölynimurin runkoputkisto sijoitetaan talon yläpohjaan tai useamman kerroksen talossa välipohjaan sekä molemmissa tapauksissa osa runkoputkistosta tulee väliseinien sisään, jotta imurasiat saadaan sijoitettua mielekkäästi imurointia ajatellen.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet yritykset.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido sinua palvelun tilaamiseen.

Muita aiheeseen liittyviä hintoja

Astianpesukoneen asennus hinta Pyykinpesukoneen asennus hinta Lieden asennus hinta Kodinkoneasennus hinta Keskuspölynimurin putkiston asennus hinta
Keskuspölynimurin asennus hinta

Kilpailuta keskuspölynimurin asennus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä