Keskuspölynimurin asennus

Keskuspölynimurin asennus hinta

Keskuspölynimurin asennus

Paljonko maksaa keskuspölynimurin asennus?

Keskuspölynimurin asennuksen hinta on keskimäärin 945 €

Hinnan vaihteluväli 264 € – 1 939 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Keskuspölynimurin asennuksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Keskuspölynimurin asennus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 28.11.2022 klo 08:11

Keskuspölynimurin asennustyö maksaa keskimäärin noin 300,00 € – 2 000,00 €, sama hintaväli pätee keskuspölynimurin keskusyksikön hankintahintaan ja lisäksi tulevat vielä runkoputkistojen, imurasioiden ja imuletkun kustannukset.

Miten keskuspölynimurin asennuksen hinta muodostuu?

Keskuspölynimurin asennuksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

  • asennus rakenteilla olevaan vai vanhaan taloon
  • kohteen pinta-ala ja kerrosten lukumäärä
  • keskuspölynimuri, runkoputkisto, asennustyö ja muut tarvikkeet 

Saako keskuspölynimurin asennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta keskuspölynimurin asennus saa kotitalousvähennystä. Keskuspölynimurin asennus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 keskuspölynimurin asennuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa keskuspölynimurista

Keskuspölynimuri koostuu keskusyksiköstä, runkoputkistosta, imurasioista ja imuletkusta. Keskuspölynimurin runkoputkisto asennetaan seinärakenteisiin piiloon ja seinään tulee imurasiat joihin kytketään imuletku imurointia varten. Keskuspölynimurin keskusyksikkö on yleensä sijoitettu rakennukseen siten, että poistoilma saadaan ohjattua helposti ulkoilmaan sekä siten, että imuroinnin aikainen melu ja meluhaitta sisätiloissa on mahdollisimman pientä. Suuren pölysäiliön ansioista, säiliön tyhjennysväli on erittäin paljon pidempi kuin tavallisen imurin pölypussien vaihtotarve.

Asennus vanhaan taloon käy näppärästi

Keskuspölynimurin asennuttaminen vanhaan taloon onnistuu suhteellisen vaivattomasti pienellä suunnittelulla. Yleensä vanhaan taloon jälkiasennettavan keskuspölynimurin runkoputkisto sijoitetaan talon yläpohjaan tai useamman kerroksen talossa välipohjaan sekä molemmissa tapauksissa osa runkoputkistosta tulee väliseinien sisään, jotta imurasiat saadaan sijoitettua mielekkäästi imurointia ajatellen.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Kuusiaitamme tarvitsi kunnostusta, entinen yritys ei enää ollut kiinnostunut ko työstä. Nettiä selatessani löysin Kodinplazan sivut. Tutustuin tarjolla olevaan palveluun ja tein Kodinplazan sivuille kyselyn mahdollisista työn (kuusiaidan hoitoleikkauksen) tarjoajista. Samana päivänä oli kolme yritystä käynyt katsomassa tarjottua työtä ja neljäs seuraavana päivänä. Näistä yksi oli meille sopiva. Sovin tapaamisen kohteeseen seuraavaksi päiväksi ja työ aloitettiin samalla kertaa. Olin todella yllättynyt pienen ilmoituksen tehosta Kodinplazan sivuilla. Kiitos!"

M

Marita

"Kodinplaza toimii ihan parahultaisen hienosti. Saimme useita yhteydenottoja. Tulijat tiesivät, että muitakin on tulossa tarjoamaan samaa hommaa, joka vaikutti toimintaan. Joukosta poimimme yhden, jolla oli meille sopivat ajatukset ja toimintatyyli. Kiitos Kodinplaza. Ekakerta oli ihan täyskymppi."

E

Eeva

"Vanhan kaivon pesua ja kunnon arviointia olin vailla. Jo muutamassa päivässä sain tarjouksia, joista löytyi just meidän tarpeisiin sopiva tekijä. Nyt on sovittu, että palataan ajankohtaisesti asiaan."

J

Jo

Keskuspölynimurin asennus hinta

Kilpailuta keskuspölynimurin asennus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä