Kylpyhuoneen silikonien vaihto

Kylpyhuoneen silikonien vaihto

Kylpyhuoneen silikonien vaihto

Tarvitsetko palvelua kylpyhuoneen silikonien vaihto?

Kilpailuta kylpyhuoneen silikonien vaihto nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Kylpyhuoneen silikonien vaihto – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 23.01.2023 klo 16:01

Kylpyhuoneen, pesuhuoneen tai muun märkätilan silikonisaumojen uusiminen tai vaihtaminen on ajankohtaista viimeistään silloin, kun silikonisaumat eivät enää näytä siistiltä tai niiden tiiviydestä ei voida olla varmoja.

Vanhan silikonin poisto on suoritettava vanhingoittamatta vesieristystä ja uuden sauman tekeminen vaatii tarkkuutta. Silikonin suositeltu uusinta- tai vaihtoväli on noin 3–5 vuotta.

Mitä maksaa kylpyhuoneen silikonien vaihto?

Katso hintasivu: Kylpyhuoneen silikonien vaihto hinta

Saako kylpyhuoneen silikonien vaihdosta kotitalousvähennystä?

Palvelusta kylpyhuoneen silikonien vaihto saa kotitalousvähennystä. Kylpyhuoneen silikonien vaihto on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 kylpyhuoneen silikonien vaihdon kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Onko kylpyhuoneen silikonisaumoissa hometta?

Yleisesti ottaen silikonin tehtävä kylpyhuoneessa on ensisijaisesti pitää etenkin kulmien, lattian sekä seinien väliset rajat joustavina ja vähentää laattojen halkeamista. Mikäli silikonit ovat homeessa, alkaa todennäköisesti olla aika vaihtaa tilalle uudet silikonit. Hyviä alustoja homeelle ovat muun muassa lika ja saippua, joten säännöllisellä puhdistuksella voidaan pitkittää homepilkkujen ilmestymistä.

Kylpyhuoneen silikonisauman vaihto vaiheittain

Silikonin vaihtaminen kylpyhuoneeseen kannattaa tehdä huolellisesti ja tärkeintä on, ettei olemassa oleva vesieriste pääse vahingoittumaan. Vanhan silikonin poisto tapahtuu helpoiten katkoteräveitsen avulla. Sauman voi avata ensin reunaa pitkin toiselta puolelta ja sitten toiselta. Lopuksi silikonisauman voi vivuttaa ulos ja pois esimerkiksi lattian ja seinän välisestä kulmasta.

Jotta uusi silikoni saadaan tarttumaan kunnolla, kannattaa sauma puhdistaa kunnolla. Uusi sauma levitetään tasaisesti ja annetaan kuivua esimerkiksi 12 tunnin ajan.

Aiheesta muualla:
Pesutilan silikonit homeessa, Yle
Ohjeita silikonien uusimiseen, Helsingin Sanomat

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muut aiheeseen liittyvät palvelut

Kylpyhuoneen saumaus
Kylpyhuoneen silikonien vaihto

Kilpailuta kylpyhuoneen silikonien vaihto Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä