Kylpyhuoneen pinnoitus

Kylpyhuoneen pinnoitus

Kylpyhuoneen pinnoitus

Tarvitsetko palvelua kylpyhuoneen pinnoitus?

Kilpailuta kylpyhuoneen pinnoitus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Kylpyhuoneen pinnoitus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 05.01.2023 klo 13:01

Kun kylpyhuoneelle, pesuhuoneelle tai muulle märkätilalle halutaan edullisesti uutta ilmettä, on pinnoittaminen monesti yksi varteenotettava vaihtoehto. Työ voidaan suorittaa tarvittaessa nopeastikin ja uusi pinnoite kestää aikaa ja kulutusta.

Mitä maksaa kylpyhuoneen pinnoitus?

Katso hintasivu: Kylpyhuoneen pinnoitus hinta

Saako kylpyhuoneen pinnoituksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta kylpyhuoneen pinnoitus saa kotitalousvähennystä. Kylpyhuoneen pinnoitus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 kylpyhuoneen pinnoituksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Kylpyhuoneen lattian pinnoitus

Kun kylpyhuoneen pintojen uusimisessa on käytössä kohtuullinen budjetti, on pinnoitus selkeästi hyvä vaihtoehto. Monesti kokonaisvaltaista remonttia halutaan vältellä esimerkiksi lähivuosien aikana tulevan putkiremontin takia, joka muutenkin laittaisi kylpyhuoneen pinnat uusiksi.

Tämän lisäksi pinnoitteen etuna on se, että vanhoja laattoja ei tarvitse purkaa ja jos eristeet ovat kunnossa, voidaan pinnoite laittaa suoraan vanhojen laattojen päälle esimerkiksi ruiskumaalauksen avulla. Lattian pinnoitus on siinäkin mielessä hyödyllistä, että saumojen jäädessä peittoon ne eivät halkeile ja pinnalle muodostuu hyvä ja turvallinen karhea pinta. Parhaimmillaan lattiapinnoite tuo kylpyhuoneeseen täysin uudenlaisen ja modernin ilmeen.

Kylpyhuoneen laattojen pinnoitus

Kylpyhuoneen pinnoite on voidaan asentaa yleensä saumallisena tai saumattomana. Saumallinen laattapinnoitus voidaan tehdä esimerkiksi ruiskupinnoitusmenetelmän avulla, kun taas saumaton pinnoitus voidaan asentaa hartsin avulla. Yleensäkin hartsipinnoitteet soveltuvat hyvin erilaisiin märkätiloihin, kuten kylpyhuone- tai suihkutiloihin.

Yleisesti käytettäviä pinnoitteita ovat esimerkiksi:

  • Decotile
  • Ceramid
  • Decotec sekä
  • PrimaVista

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Kylpyhuoneen pinnoitus

Kilpailuta kylpyhuoneen pinnoitus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä