Kylpyhuoneen saumaus

Kylpyhuoneen saumaus

Kylpyhuoneen saumaus

Tarvitsetko palvelua kylpyhuoneen saumaus?

Kilpailuta kylpyhuoneen saumaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Kylpyhuoneen saumaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 25.01.2023 klo 11:01

Kylpyhuoneen saumaaminen estää veden kulkeutumisen laattojen väliin tai rakenteisiin. Työ voidaan tehdä ensimmäistä kertaa tai ns. korjaavana toimenpiteenä hieman vanhemmalle kylpyhuoneelle, jolloin kyseessä on vanhojen saumojen uusiminen tai paikkaus.

Mitä maksaa kylpyhuoneen saumaus?

Katso hintasivu: Kylpyhuoneen saumaus hinta

Saako kylpyhuoneen saumauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta kylpyhuoneen saumaus saa kotitalousvähennystä. Kylpyhuoneen saumaus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 kylpyhuoneen saumauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Kylpyhuoneen saumojen uusiminen

Laattojen saumojen uusiminen on mahdollista tehdä sekä lattiaan että seinään, mikäli kylpyhuoneen asianmukaisesta vedeneristyksestä ja sen kunnosta on huolehdittu. Vanha sauma voidaan rapsutella varovasti pois nurkista, jonka jälkeen tehdään uudelleen saumaus. Kylpyhuoneen saumausten uusiminen tuo kylpyhuoneelle lisää käyttöikää ja siirtää mahdollista suurempaa tulevaisuuden remonttia eteenpäin.

Lisätietoa kylpyhuoneen saumauksen eri vaiheista

Kylpyhuoneen saumauslaasti sekoitetaan koneellisesti puhtaaseen veteen. Noin viiden minuutin vetäytymisen jälkeen tehdään uudelleensekoitus ja saumauslaasti on sen jälkeen valmis käytettäväksi.

Solukumilasta on oiva työväline saumauksessa ja sen avulla laasti levitetäänkin saumojen näkökulmasta viistossa. Viistosti levittämisellä laasti saadaan työnnettyä varmasti saumoihin. Saumauslaastin ”avoin aika” on eri tuotteista riippuen noin 30 minuuttia, joka kannattaa urakassa huomioida.

Kun saumaus on pesty huolellisesti, voidaan se tikuttaa esimerkiksi MMJ –kaapelin avulla. Samoja toimintaperiaatteita noudatetaan myös silloin, kun kyseessä on kylpyhuoneen:

  • lattian saumaus tai
  • nurkkien saumaus

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Muut aiheeseen liittyvät palvelut

Kylpyhuoneen silikonien vaihto
Kylpyhuoneen saumaus

Kilpailuta kylpyhuoneen saumaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä