Puulattian asennus

Tarvitsetko palvelua puulattian asennus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi lattiayritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 32 %
Siirry tarjouspyyntölomakkeelle tästä
Puulattian asennus

Puulattian asentaminen

Aito puulattia tuntuu lämpimältä talvisin ja viileältä kesäisin, koska sen lämmöneristävyys on erittäin hyvä ja siksi mukava lattiapinta jalkojen alla – vaikka kävelisit paljain jaloin.

Vertaile puulattioiden asennukset helposti

Minkälaisesta puulattian asennuksesta onkaan kyse, löydät puulattioiden asentamisen erikoistekijät Kodinplazasta. Puulattioiden asennustöihin liittyy:

  • tehtävän puulattia-asennuksen laajuus
  • asennuksen valmistelutyöt
  • pintakäsittely- ja viimeistelytyöt

Puulattioiden hyvät ominaisuudet

Paksut puulattiat kestävät monia hiontakertoja ja siksi puulattioiden käyttöikä on monia muita lattiamateriaaleja erittäin paljon pidempi. Muihin lattiamateriaaleihin verrattuna puulattioiden lämmöneristävyys on ylivoimaisen hyvä sekä puupinta tuntuu pehmeämmältä jalkojen alla kuin useimmat muut lattiamateriaalit. Lisäksi puulattiat ovat luonnollisen ja näyttävän näköisiä sekä puu on ekologinen valinta lattiamateriaaliksi. Materiaalina puu on helppo ja huoleton hoidettava, sitä voidaan käsitellä monilla eri aineilla, kuten lakalla, öljyllä tai vahalla. Puulattiat ovatkin erittäin suosittuja hyvien ominaisuuksien vuoksi, sillä noin joka toiseen suomalaiseen omistusasuntoon on asennettu puulattia. Oikein asennetuista ja hoidetuista puulattioista saavat nauttia seuraavatkin sukupolvet.

Kilpailuta puulattian asennus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä