Puulattian asennus

Puulattian asennus

Puulattian asennus

Tarvitsetko palvelua puulattian asennus?

Kilpailuta puulattian asennus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Puulattian asennus – Mitä tarkoittaa puulattian asennus?

Päivitetty: 11.01.2023 klo 07:01

Aito puulattia tuntuu lämpimältä talvisin ja viileältä kesäisin, koska sen lämmöneristävyys on erittäin hyvä. Puulattian asentaminen tai kiinnitys tehdään usein naulaamalla puulaudat kiinni kannattajiin.

Mitä maksaa puulattian asennus?

Katso hintasivu: Puulattian asennus hinta

Saako puulattian asennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta puulattian asennus saa kotitalousvähennystä. Puulattian asennus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 puulattian asennuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Puulattioiden hyvät ominaisuudet

Paksut puulattiat kestävät monia hiontakertoja ja siksi puulattioiden käyttöikä on monia muita lattiamateriaaleja erittäin paljon pidempi. Muihin lattiamateriaaleihin verrattuna puulattioiden lämmöneristävyys on ylivoimaisen hyvä sekä puupinta tuntuu pehmeämmältä jalkojen alla kuin useimmat muut lattiamateriaalit. Lisäksi puulattiat ovat luonnollisen ja näyttävän näköisiä sekä puu on ekologinen valinta lattiamateriaaliksi. Materiaalina puu on helppo ja huoleton hoidettava, sitä voidaan käsitellä monilla eri aineilla, kuten lakalla, öljyllä tai vahalla. Puulattiat ovatkin erittäin suosittuja hyvien ominaisuuksien vuoksi, sillä noin joka toiseen suomalaiseen omistusasuntoon on asennettu puulattia. Oikein asennetuista ja hoidetuista puulattioista saavat nauttia seuraavatkin sukupolvet.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Puulattian asennus

Kilpailuta puulattian asennus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä