Parkettityöt

Parkettityöt

Parkettityöt

Tarvitsetko palvelua parkettityöt?

Kilpailuta parkettityöt nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Parkettityöt – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 10.11.2022 klo 15:11

Parkettitöillä, myös parkettiliike, voidaan tarkoittaa käytännössä mitä tahansa erilaisille parkettipinnoille kohdistuvaa työtä.

Mitä maksaa parkettityöt?

Katso hintasivu: Parkettityöt hinta

Saako parkettitöistä kotitalousvähennystä?

Palvelusta parkettityöt saa kotitalousvähennystä. Parkettityöt on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 parkettitöiden kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Parketin historia lyhyesti

Puusta tehty parketti on ollut lattiamateriaalien kestosuosikki jo pitkään. Parketti on otettu alunperin käyttöön noin 1600-luvulla. Ensimmäiset parketit olivat mosiikkiparketteja ja myöhemmin kehitettiin lautaparketti, joka on nykyään parkettimarkkinoiden suosituin vaihtoehto.

Parketti on puusta tehty lattiamateriaali ja siksi sillä on muutamia hyviä rakennusominaisuuksia. Puupintaa on helppo käsitellä vaativissakin tilanteissa sekä lämmöneristävyytensä vuoksi se tuntuu lämpimämmältä ja pehmeämmältä jalkojen alla kuin muut lattiamateriaalit. Tästä syystä etenkin 1800-luvulla parketin käyttöä suosittiin rakentamisessa ja lattiamateriaalina. Parketin pitkän historian vuoksi parkettialalta löytyy paljon kokeneita ammattilaisia, joiden joukosta löydät varmasti tarvittavat tiedot ja taidot omaavaan yrityksen tai työntekijän.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Parkettityöt

Kilpailuta parkettityöt Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä