Suihkuseinän asennus

Suihkuseinän asennus hinta

Suihkuseinän asennus

Paljonko maksaa suihkuseinän asennus?

Suihkuseinän asennuksen hinta on keskimäärin 203 €

Hinnan vaihteluväli 70 € – 610 €

Vertaile alueesi yritykset ja löydä tekijä

Selvitä hinnat ja säästä jopa 30 %

Suihkuseinän asennuksen hinta – Katso hinnat & löydä tekijä 24/7

Suihkuseinän asennus – Selvitä kustannukset ja lue UKK

Päivitetty: 19.11.2022 klo 18:11

Suihkuseinän asentaminen maksaa keskimäärin noin 60 € – 450 € suihkuseinän tyypistä, asennustoimenpiteistä ja hankittavista materiaaleista riippuen.

Miten suihkuseinän asennuksen hinta muodostuu?

Suihkuseinän asennuksen hintaan vaikuttavat esimerkiksi:

 • millaisesta suihkuseinästä on kyse
 • mitä toimenpiteitä tarvitaan
 • kuinka kauan asentamiseen kuluu
 • materiaali- sekä asennustarvikekustannukset

Suihkuseinän asennuksen kustannukset vaihtelevat pitkälti suihkuseinän asennustavan sekä muiden ominaisuuksien mukaan. Yleensä suihkuseinässä oleva lasi kiinnitetään seinään lasilistan avulla, joka vaatii reikien poraamista sekä lisävesieristyksen tekemistä.

Suihkuseinä toimii tilanjakajana sekä näyttävänä osana kylpyhuonetta. Suihkuseinän tarkoituksena on myös estää vesiroiskeiden leviäminen ympäri kylpyhuonetta.

Yleisimpiä suihkuseinän asentamiseen liittyviä työvaiheita:

 • suihkunurkan tai seinän hankinta
 • asennuksen suunnittelu ja mittauksien tekeminen
 • reikien poraukset
 • listojen kiinnitykset
 • saranoiden asennukset
 • vesieristyksen tarkastus sekä parannus
 • suihkuseinän tai oven testaus

Saako suihkuseinän asennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta suihkuseinän asennus saa kotitalousvähennystä. Suihkuseinän asennus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 suihkuseinän asennuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa suihkuseinistä sekä niiden asentamisesta

Suihkunurkkaus tai suihkuseinä on näyttävä osa suihkutiloja ja sen pääasiallisena tarkoituksena on estää suihkusta tulevien roiskeiden leviäminen ympäri kylpyhuonetta. Pääasiallisesti asennettavat suihkuseinät ovat valmismalleja, jotka toimitetaan asennusvalmiina. Mittatilauksena tehtävät suihkuseinät ovat usein tavallista valmismallia kalliimpia sekä ne vaativat usein huomattavasti enemmän suunnittelua.

Suihkuseinä voidaan asentaa kiinteäksi rakenteeksi, mutta esimerkiksi erilaisten saranoiden tai liukukiskojen avulla saadaan seinästä liikkuvampi. Esimerkiksi pienessä tilassa muuntautuva suihkuseinä on huomattavasti monikäyttöisempi.

Tavallisesti suihkuseinät on tehty lasista. Näin seinästä näkee läpi, eikä se tee tilasta pienemmän tuntuista. Lasiselta pinnalta suihkujäämien, kuten kalkin tai shampoon puhdistaminen onnistuu myös helposti.

Kodinplaza pähkinänkuoressa

Kodinplaza on suosittu tarjouspyyntöpalvelu, jonka avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelun käyttäminen on ilmaista eikä sido palvelun tilaamiseen.

Katso asiakkaidemme kokemuksia Kodinplazasta

Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista. Liity mukaan yli 100 000 käyttäjän joukkoon.

Google icon

Google arvostelut

4.5 tähteä - 113 arvostelua

"Kuusiaitamme tarvitsi kunnostusta, entinen yritys ei enää ollut kiinnostunut ko työstä. Nettiä selatessani löysin Kodinplazan sivut. Tutustuin tarjolla olevaan palveluun ja tein Kodinplazan sivuille kyselyn mahdollisista työn (kuusiaidan hoitoleikkauksen) tarjoajista. Samana päivänä oli kolme yritystä käynyt katsomassa tarjottua työtä ja neljäs seuraavana päivänä. Näistä yksi oli meille sopiva. Sovin tapaamisen kohteeseen seuraavaksi päiväksi ja työ aloitettiin samalla kertaa. Olin todella yllättynyt pienen ilmoituksen tehosta Kodinplazan sivuilla. Kiitos!"

M

Marita

"Olen valtavan tyytyväinen, löysin sen tekijän mitä etsinkin."

E

Eveliina

"Vanhan kaivon pesua ja kunnon arviointia olin vailla. Jo muutamassa päivässä sain tarjouksia, joista löytyi just meidän tarpeisiin sopiva tekijä. Nyt on sovittu, että palataan ajankohtaisesti asiaan."

J

Jo

Suihkuseinän asennus hinta

Kilpailuta suihkuseinän asennus hinta Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä