Suihkuseinän asennus

Suihkuseinän asennus

Suihkuseinän asennus

Tarvitsetko palvelua suihkuseinän asennus?

Kilpailuta suihkuseinän asennus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Suihkuseinän asennus – Mitä tarkoittaa suihkuseinän asennus?

Päivitetty: 20.09.2023 klo 10:09

Suihkuseinä tai suihkunurkka voi esimerkiksi rajata suihkutilan muusta kylpyhuoneesta. Sen asentaminen tai kiinnitys voidaan tehdä myös jälkikäteen.

Mitä maksaa suihkuseinän asennus?

Katso hintasivu: Suihkuseinän asennus hinta

Saako suihkuseinän asennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta suihkuseinän asennus saa kotitalousvähennystä. Suihkuseinän asennus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 suihkuseinän asennuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoa suihkuseinistä sekä niiden asentamisesta

Suihkunurkkaus tai suihkuseinä on näyttävä osa suihkutiloja ja sen pääasiallisena tarkoituksena on estää suihkusta tulevien roiskeiden leviäminen ympäri kylpyhuonetta. Pääasiallisesti asennettavat suihkuseinät ovat valmismalleja, jotka toimitetaan asennusvalmiina. Mittatilauksena tehtävät suihkuseinät ovat usein tavallista valmismallia kalliimpia sekä ne vaativat usein huomattavasti enemmän suunnittelua.

Suihkuseinä voidaan asentaa kiinteäksi rakenteeksi, mutta esimerkiksi erilaisten saranoiden tai liukukiskojen avulla saadaan seinästä liikkuvampi. Esimerkiksi pienessä tilassa muuntautuva suihkuseinä on huomattavasti monikäyttöisempi.

Tavallisesti suihkuseinät on tehty lasista. Näin seinästä näkee läpi, eikä se tee tilasta pienemmän tuntuista. Lasiselta pinnalta suihkujäämien, kuten kalkin tai shampoon puhdistaminen onnistuu myös helposti.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Suihkuseinän asennus

Kilpailuta suihkuseinän asennus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä