Suihkuseinän asennus

Tarvitsetko palvelua suihkuseinän asennus?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta suihkuseinän asennus 

Suihkuseinien asennus kaikkialla Suomessa

Suihkuseinällä rajataan itse suihkutila usein muusta kylpyhuoneesta. Suihku voidaan rajata yksittäisellä seinällä tai suihkunurkkauksella. Suihkuseinä voidaan hankkia jälkiasennuksena, mutta se voidaan tehdä kiinteäksi rakennelmaksi myös rakennus- tai remontointivaiheessa.

Vertaile suihkuseinän asentaminen helposti

Riippumatta siitä, millaisen suihkuseinän asentamisesta onkaan kyse, löydät märkätilojen remontoinnin ammattilaiset Kodinplazasta. Suihkuseinän asennukseen liittyy:

  • suihkualueen mittaukset sekä asennuksen suunnittelu
  • kiinnitysten tekeminen, kuten esimerkiksi lasin listat tai jalat
  • lasin asentaminen paikoilleen

Tarjouspyyntöjä

Suihkunurkan mitoitus, hankinta ja asennus

Kyseessä on pieni wc-tila, jossa on nyt suihkunurkka. Tarvitsen palvelua, jossa avustetaan uuden suihkunurkan valinnassa (oikeat mitat jne) ja asennetaan se paikalleen irrotetaan ja viedään vanha pois.
Paikkakunta Helsinki
Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Suihkuseinän tyyppi Nurkka
Kohteen rakennusvuosi 1960-luvulla tai aiemmin

Lisätietoa suihkuseinistä sekä niiden asentamisesta

Suihkunurkkaus tai suihkuseinä on näyttävä osa suihkutiloja ja sen pääasiallisena tarkoituksena on estää suihkusta tulevien roiskeiden leviäminen ympäri kylpyhuonetta. Pääasiallisesti asennettavat suihkuseinät ovat valmismalleja, jotka toimitetaan asennusvalmiina. Mittatilauksena tehtävät suihkuseinät ovat usein tavallista valmismallia kalliimpia sekä ne vaativat usein huomattavasti enemmän suunnittelua.

Suihkuseinä voidaan asentaa kiinteäksi rakenteeksi, mutta esimerkiksi erilaisten saranoiden tai liukukiskojen avulla saadaan seinästä liikkuvampi. Esimerkiksi pienessä tilassa muuntautuva suihkuseinä on huomattavasti monikäyttöisempi.

Tavallisesti suihkuseinät on tehty lasista. Näin seinästä näkee läpi, eikä se tee tilasta pienemmän tuntuista. Lasiselta pinnalta suihkujäämien, kuten kalkin tai shampoon puhdistaminen onnistuu myös helposti.

Kilpailuta suihkuseinän asennus
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä