Oviremontti

Tarvitsetko palvelua oviremontti?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta oviremontti 

Oviremontit kannattaa kilpailuttaa

Oviremontilla voidaan tarkoittaa esimerkiksi yhden ulko-oven uusimista tai kaikkien sisäovien uusimista ja kaikkea siltä väliltä.

Vertaile ovien uusiminen helposti

Minkälaisia ovia oletkaan remontoimassa, uusimassa tai vaihtamassa, löydät oviremonttien ammattilaiset Kodinplazasta. Huomioitavaa:

  • uusilla ovilla on useita hyötyjä: energiatehokkuus, äänieristys, ulkonäkö jne.
  • uudet ovet voidaan tehdä myös mittatilaustyönä eli mittojen mukaan
  • ovia useita erilaisia: pääovi, parvekkeen ovi, sisäovi, palo-ovi jne.

Tarjouspyyntöjä

Väliovien kunnostaminen 5 kpl

5 kpl laaka väliovea kaipaisi päivitystä. Maalaus/pinnoitus. Ovissa pieniä kolhuja. Kuvia ovista olisi kiva saada.
Paikkakunta Imatra
Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Oven tyyppi Väliovi
Ovien lukumäärä 5
Ovien asennusvuosi 1970-luvulla
Tarjouspyynnön tyyppi Jokin muu

Aiheeseen oviremontti liittyviä sivuja

Ulko-ovi remontti uudistaa talon ilmeen

Ulko-ovi on talon tai rakennuksen ovi, jonka kautta kuljetaan talon ulkopuolelta talon sisäpuolelle. Nykyaikaiset sekä modernit ulko-ovet ovat turvallisia ja ennen kaikkea energiatehokkaita. Ulko-oven avulla voidaan tyylitellä myös kiinteistön ulkonäköä sekä viestittää erilaisia arvoja tai yhteensopivuutta ympäristöön.

Ulko-oviremontti, ulko-oven uusiminen tai uuden ulko-oven tekeminen tarkoittavat yleensä hyvin pitkälti samaa asiaa. Yleensä ensimmäisenä vaiheena on remontin suunnittelu eli kuinka monta ja millaisia ovia tarvitaan. Ovien valintaan vaikuttavat muun muassa oviaukkojen sekä karmien syvyydet sekä missä oviaukot sijaitsevat – eteisessä, terassilla / takapihalla, autotallissa (nosto-ovi remontti) vai varastolla jne.

Sisäoviremontit lisäävät viihtyvyyttä

Kuten sanottu, ovien remontointi ei rajoitu pelkästään ulko-oviin vaan myös sisällä voidaan uusia erilaisia ovia. Sisäoven tai välioven uusiminen voidaan tehdä esimerkiksi siitä syystä, että lemmikkieläimet ovat raapineet oven alareunaa ja se on mennyt huonoon kuntoon. Ovien uusiminen etenkin sisätilojen ovissa on monesti edullisempaa kuin niiden korjaus esimerkiksi levyttämällä ja maalaamalla.

Ovien vaihto on järkevä ratkaisu

Ovien vaihto on etenkin energiamielessä järkevä ratkaisu, sillä vanha ulko-ovi saattaa olla varsinkin taloudellisesta näkökulmasta katsottuna ns. ”energiasyöppö”. Pahimmassa tapauksessa veto käy, lämmityskustannukset nousevat ja lämmitetty energia menee harakoille. Ovien vaihto sisätiloissa puolestaan tehdään usein enemmänkin esteettisistä syistä.

Kilpailuta oviremontti
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä