Parvekelasit

Tarvitsetko palvelua parvekelasit?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta parvekelasit 

Parvekkeelle lisää oleskelutilaa

Kodin tai kiinteistön oleskelutilan kasvattaminen on mahdollista parvekelasien avulla. Minkälaisista parvekelaseista oletkaan kiinnostunut, löydät parvekelasien tarjoajat Kodinplazasta.

Vietä aikaa parvekkeella lähes vuoden ympäri

Parvekelasien ansiosta lisätilan määrä kasvaa yhden huoneen verran. Parvekelasien hankkiminen pitää tuulen, sateen sekä lumen poissa parvekkeelta, joka lisää parvekkeen käyttömukavuutta, tinkimättä kuitenkaan aidon luonnonvalon määrästä.

Parvekelasien käyttäminen on helppoa tilanteessa kuin tilanteessa, niin uudiskohteissa kuin peruskorjauskohteissakin. Parvekkeen lasit liikkuvat sulavasti liukokiskojen varassa ja tämän lisäksi ne vähentävät liikenteen aiheuttamaa melua.

Tarjouspyyntöjä

Muoto L, 4,3 x 3,15 m

4,3 x 3,15 m, korkeus kaiteesta kattoon 1,7 m, lyhempi sivu voi olla kiinteä lasi, ei avattava, pidempi sivu avattava. Lisäksi kaiteen alla kulkee n. 8 cm rako, joka olisi tukittava. Kaide maalaamatonta puuta.
Muoto L
Paikkakunta Kuopio
Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Lasituksen muoto L-muoto – lasi kahdelle sivulle
Parvekkeen sijainti 2. kerros
Kohteen rakennusvuosi 2000-luvulla
Tarjouspyynnön tyyppi Parvekelasit ja asennustyö

Kerrostalon L-muotoisen parvekkeen lasitus ja työt

Pidemmän parvekekaiteen pituus n. 350 cm ja korkeus n. 178 cm. Toisen lyhyemmän kaiteen pituus n. 142 cm, mutta koska talossa on harjakatto, on lyhyemman parvekekaiteen korkeimman kohdan korkeus n. 224 cm ja lyhyimmän tuo sama 177 cm kuin pidemmällä parvekekaiteella. Tähän siis tulee suorakulmainen kolmio lasi päälle.
Paikkakunta Vantaa
Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Lasituksen muoto L-muoto – lasi kahdelle sivulle
Parvekkeen sijainti 3. kerros
Kohteen rakennusvuosi 1980-luvulla
Tarjouspyynnön tyyppi Parvekelasit ja asennustyö

Kerrostalon parvekkeen lasitus vain yksi sivu lasitetaan

Hei, ei ole vielä ihan tarkkoja mittoja pituus noin 3,5 m korkeus noin 160 cm ? emme asu vielä tässä asunnossa 3.1.2019 jälkeen saan tarkemmat mitat.
Paikkakunta Vantaa
Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Lasituksen muoto I-muoto – lasi vain yhdelle sivulle
Parvekkeen sijainti 1. kerros
Kohteen rakennusvuosi 1960-luvulla tai aiemmin
Tarjouspyynnön tyyppi Parvekelasit ja asennustyö

Aiheeseen parvekelasit liittyviä sivuja

Parvekelaseista monia hyötyjä

Parvekelasien hyödyntäminen on nykyaikainen ratkaisu, joka suojaa myös parvekkeen pintoja kulumiselta. Investointinäkökulmasta katsottuna parvekelasien laittaminen on myös kannattavaa, sillä parvekkeen huoltokulut pienenevät huomattavasti ja kiinteistön jälleenmyyntiarvokin kasvaa parvekelasien ansiosta.

Parveketta voi käyttää lasien asentamisen jälkeen monessakin eri mielessä. Ensimmäinen aspekti on tietenkin rentoutuminen. Taustamelun pienentyessä jopa puoleen, rentoutuminen parvekkeella onnistuu entistäkin paremmin. Parvekkeella voi juoda esimerkiksi aamukahvin, syödä aamupalan tai lukea suosikkikirjaa.

Toinen syy parvekelasien hankkimiseen on totta kai riippumattomuus säätilanteesta. Kun parveke on lasitettu, voit nauttia harrastuksista, sosiaalisesta illanvietosta tai juttelutuokiosta läheisen kanssa ilman sääilmiöiden keskeytyksiä.

Kolmas elementti parvekelaseissa liittyy energiansäästöön. Kun kotia tai kiinteistöä lämmitetään, karkaa osa lämmitysenergiasta rakennuksen ulkopuolelle. Lasitetun parvekkeen ansiosta on mahdollista hyödyntää lämmitysenergian hukkaa ja sitä kautta säästää energiakustannuksissa, vähentäen samalla myös ympäristöpäästöjä. Koska energiakustannukset nousevat jatkuvasti, tuo parvekelasien ostaminen omistajilleen myös jatkuvaa taloudellista hyötyä.

Näiden lisäksi parvekelaseilla voidaan hyödyntää myös pintojen pysymistä paremmassa kunnossa. Parvekkeen uudistamistarve saattaa siirtyä eteenpäin jopa kymmenellä vuodella, kun parvekkeen pinnat ovat suojassa erilaisten sääilmiöiden rasitukselta.

Kilpailuta parvekelasit
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä