Parvekeremontti

Parvekeremontti

Parvekeremontti

Tarvitsetko palvelua
Parvekeremontti?

Kilpailuta parvekeremontti nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi sopiva ratkaisu

Mitä tarkoittaa parvekeremontti?

Päivitetty: 26.04.2024 klo 20:04

Niin pieni kuin kokonaisvaltaisempikin parvekkeen remontointi tai parvekesaneeraus tekee parvekkeesta viihtyisän ja siistimmän näköisen.

Mitä maksaa parvekeremontti?

Katso hintasivu: Parvekeremontti hinta

Saako parvekeremontista kotitalousvähennystä?

Palvelusta parvekeremontti saa kotitalousvähennystä. Parvekeremontti on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2024 parvekeremontin kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Parvekkeen remontointi taloyhtiössä

Kerrostalon parvekkeen käyttöikä on noin 20–50 vuotta, riippuen parvekkeen tyypistä sekä rakennustavasta. Tyypillisesti ulokeparvekkeen käyttöikä on lyhyempi verrattuna sisään vedettyyn parvekkeeseen, sillä jälkimmäinen on paremmin suojattuna erilaisten sääilmiöiden vaikutukselta. Toinen asia, joka vaikuttaa parvekkeen käyttöikään on taloyhtiössä käytettävä sääsuoja. Kolmas käyttöikää merkittävästi kasvattava asia on lasituksen hankkiminen parvekkeelle, joka voidaan tehdä ja tehdäänkin usein remontin yhteydessä.

Myös parvekekaivon asentamista kannattaa miettiä, sillä se vähentää huomattavasti veden ja sadeveden roiskumista muihin rakenteisiin. Parvekekaivo toimii siten, että oikeanlaisella kaadolla vedet ja nesteet parvekkeen lattialta valuvat hallitusti viemäriin ja sitä kautta ulos kerrostalon rakenteista.

Parvekkeen maalaus uusilla väreillä

Myös parvekkeen maalaaminen on usein tehtävä toimenpide parveketta uudistettaessa ja usein pelkkä maalaus riittää parvekkeen ilmeen nostamiseen. Oli kyseessä sitten parvekkeen lattian, katon, seinän, oven, kaiteen tai sisäpuolen maalaus, kannattaa maalaus tehdä oikeilla menetelmillä ja materiaaleilla. Näin parvekkeen uusi maalipintaa näyttää hyvältä ja säilyy pidempään.

Parvekkeen sisustus remontin yhteydessä

Parveketta kannattaa sisustaa oman mielen mukaan, sillä se lisää viihtyvyyttä tehden parvekkeesta perheen toisen ”olohuoneen” tai rentoutumisnurkan. Parvekkeen tilankäyttö kannattaa suunnitella huolellisesti, sillä sisustus helpottuu kun tilaa käytetään järkevästi.

Lisätietoa parvekeremonteista

Asunto-osakeyhtiössä parvekkeen saneeraus toteutetaan perusteellisesti niissä tapauksissa, joissa betoni on päässyt huonoon kuntoon ja myös parvekkeen rakenteet ovat kärsineet liikaa vaurioita. Jos saneeraus on laajuudeltaan tarpeeksi suuri, uusitaan parvekkeet usein julkisivun uusimisen yhteydessä.

Parvekkeen remontoinnin kesto on noin 1–3 kuukautta. Otathan huomioon, että remontin yhteydessä voidaan usein tehdä myös parvekkeen oven tiivistys.

Pidä huolta parvekkeestasi

Mikäli parveketta ei ole lasitettu, kannattaa talvisin pitää lumi sekä jää poissa parvekkeelta. Parvekkeen pitäminen puhtaana ja siistinä on tärkeää varsinkin parvekkeen vedenpoistojärjestelmän toimimisen kannalta.

Tutustu parvekeremontista jätettyihin tarjouspyyntöihin

Liity tuhansien suomalaisten joukkoon ja löydä palveluntarjoaja palvelulle parvekeremontti.

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertaille esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Parvekeremontti

Kilpailuta parvekeremontti Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä