Parvekeremontti

Tarvitsetko palvelua parvekeremontti?

  • Kilpailuta kaikki alueesi yritykset
  • Vastaanota useita tarjouksia nopeasti
  • Valitse sinulle paras yritys ja säästä jopa 30%
Jätä tarjouspyyntö palvelusta parvekeremontti 

Parvekesaneeraus kannattaa kilpailuttaa

Tietyn aikavälin jälkeen parveke tarvitsee kokonaisvaltaisempaa remonttia tai saneerausta. Kyse voi kuitenkin olla myös pienemmästä parvekkeen ilmettä ja viihtyvyyttä parantavasta remontista.

Vertaile parvekeremontit – pienet ja suuret

Minkälaista parvekkeen remontti- tai saneerauspalvelua tarvitsetkaan, löydät parvekkeiden remontoimiseen erikoistuneet yritykset Kodinplazasta. Huomioi ainakin:

  • säilytetäänkö vanhan parvekkeen rakenne
  • uusitaanko parvekkeen rakenne kokonaan
  • laitetaanko parvekkeisiin samalla kertaa lasitukset
  • tehdäänkö parvekekaivo, jos sellaista ei vielä ole

Tarjouspyyntöjä

As Oy:n pihanpuoleisten tuuletusparvekkeiden, porrasjulkisivujen ja ajoluiskan kunnostuksen tarjouspyyntö

Porrasjulkisivut
- pihanpuoleisen porrasjulkisivujen maalipintaisen rappauksen uusiminen (parvekkeiden taustaseinät)
Kuusi (6) tuuletusparveketta
- parvekelaattojen alapinnan laudoituksen poistaminen (vrt *)
- pintalaattojen purku ja uusiminen
- vedeneristyksen uusiminen
- betonipintojen hiekkapuhallus ja ylitasoitus (laattojen alapinnat vrt *)
Ajoluiska
- vaurioituneen nurkan korjaaminen. Vaurioitunut betoni poistetaan ja tilalle valetaan uusi rakenne.
- ajoluiskan metallikaiteiden korjaus, puhdistus, ruosteenesto ja maalaus
Paikkakunta Heinola
Rakennuksen tyyppi Kerrostalo
Parvekkeen pinta-ala 3 - 5 m2
Parvekkeen rakennusvuosi 1960-luvulla tai aiemmin
Parvekkeiden lukumäärä 6 - 7

Parvekkeen remontointi taloyhtiössä

Kerrostalon parvekkeen käyttöikä on noin 20–50 vuotta, riippuen parvekkeen tyypistä sekä rakennustavasta. Tyypillisesti ulokeparvekkeen käyttöikä on lyhyempi verrattuna sisään vedettyyn parvekkeeseen, sillä jälkimmäinen on paremmin suojattuna erilaisten sääilmiöiden vaikutukselta. Toinen asia, joka vaikuttaa parvekkeen käyttöikään on taloyhtiössä käytettävä sääsuoja. Kolmas käyttöikää merkittävästi kasvattava asia on lasituksen hankkiminen parvekkeelle, joka voidaan tehdä ja tehdäänkin usein remontin yhteydessä.

Myös parvekekaivon asentamista kannattaa miettiä, sillä se vähentää huomattavasti veden ja sadeveden roiskumista muihin rakenteisiin. Parvekekaivo toimii siten, että oikeanlaisella kaadolla vedet ja nesteet parvekkeen lattialta valuvat hallitusti viemäriin ja sitä kautta ulos kerrostalon rakenteista.

Parvekkeen maalaus uusilla väreillä

Myös parvekkeen maalaaminen on usein tehtävä toimenpide parveketta uudistettaessa ja usein pelkkä maalaus riittää parvekkeen ilmeen nostamiseen. Oli kyseessä sitten parvekkeen lattian, katon, seinän, oven, kaiteen tai sisäpuolen maalaus, kannattaa maalaus tehdä oikeilla menetelmillä ja materiaaleilla. Näin parvekkeen uusi maalipintaa näyttää hyvältä ja säilyy pidempään.

Parvekkeen sisustus remontin yhteydessä

Parveketta kannattaa sisustaa oman mielen mukaan, sillä se lisää viihtyvyyttä tehden parvekkeesta perheen toisen ”olohuoneen” tai rentoutumisnurkan. Parvekkeen tilankäyttö kannattaa suunnitella huolellisesti, sillä sisustus helpottuu kun tilaa käytetään järkevästi.

Lisätietoa parvekeremonteista

Asunto-osakeyhtiössä parvekkeen saneeraus toteutetaan perusteellisesti niissä tapauksissa, joissa betoni on päässyt huonoon kuntoon ja myös parvekkeen rakenteet ovat kärsineet liikaa vaurioita. Jos saneeraus on laajuudeltaan tarpeeksi suuri, uusitaan parvekkeet usein julkisivun uusimisen yhteydessä.

Parvekkeen remontoinnin kesto on noin 1–3 kuukautta. Otathan huomioon, että remontin yhteydessä voidaan usein tehdä myös parvekkeen oven tiivistys.

Pidä huolta parvekkeestasi

Mikäli parveketta ei ole lasitettu, kannattaa talvisin pitää lumi sekä jää poissa parvekkeelta. Parvekkeen pitäminen puhtaana ja siistinä on tärkeää varsinkin parvekkeen vedenpoistojärjestelmän toimimisen kannalta.

Kilpailuta parvekeremontti
Kodinplazan avulla.

Pyydä tarjoukset yrityksiltä