Kasvihuoneen perustus

Kasvihuoneen perustus

Kasvihuoneen perustus

Tarvitsetko palvelua kasvihuoneen perustus?

Kilpailuta kasvihuoneen perustus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Kasvihuoneen perustus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 08.06.2022 klo 22:06

Kasvihuoneen pohjatyöt ja perustaminen antavat kasvihuoneelle vankan pohjan. Perustukset voidaan tehdä niin nurmikolle, savimaalle, kasvimaalle kuin terassille. Perustusten tekoon voi käyttää apuna tiiliä, sokkelia, harkkoja tai vaikkapa ruuvipaaluja.

Mitä maksaa kasvihuoneen perustus?

Katso hintasivu: Kasvihuoneen perustus hinta

Saako kasvihuoneen perustuksista kotitalousvähennystä?

Palvelusta kasvihuoneen perustus saa kotitalousvähennystä. Kasvihuoneen perustus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2022 kasvihuoneen perustusten kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa kasvihuoneelle tehtävistä perustustöistä

Ennen perustusten tekemistä, aloitetaan kasvihuoneen rakennusprojekti suunnittelemalla mihin ja millainen kasvihuone halutaan rakentaa. Sijainnin valinnassa kannattaa huomioida auringon liikerata sekä sen paistaminen kasvihuoneeseen. Valoa olisi hyvä olla mahdollisimman paljon, mutta kesän kuumimmat hetket voivat tehdä myös haittaakin kasveille. Vaihtoehtoisesti kasvihuoneeseen voidaan asentaa myös erilaisia lämmitysratkaisuja, mikäli kesästä tulee liian kylmä.

Kasvihuoneen perustukset tehdään aina hieman kasvihuonetta suuremmaksi. Yksinkertaisimmillaan perustukset voidaan tehdä kaivamalla hieman kasvihuonetta suurempi kuoppa, täyttämällä se routimattomalla maalla, kuten soralla tai hiekalla sekä asettamalla hiekan päälle pihalaattoja. Itse kasvihuone voidaan rakentaa kokonaan itse tai ostaa täysin valmiin kasvihuoneen.

Kasvihuone ilman perustuksia

Kasvihuone voidaan tehdä myös ilman perustuksia, mutta niiden tekeminen on aina huomattavasti järkevämpää kuin tekemättä jättäminen. Kasvihuoneen antava suoja ei tällöin ole yhtä hyvä, kuin kunnollisesti rakennetun.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Kasvihuoneen perustus

Kilpailuta kasvihuoneen perustus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä