Kuusiaidan leikkaus

Kuusiaidan leikkaus

Kuusiaidan leikkaus

Tarvitsetko palvelua kuusiaidan leikkaus?

Kilpailuta kuusiaidan leikkaus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Kuusiaidan leikkaus – Lue usein kysytyt kysymykset

Päivitetty: 16.11.2022 klo 10:11

Säännöllinen kuusiaitojen leikkuu pitää aidan siistinä sekä tuuhean näköisenä. Esimerkiksi vanhan, hoitamattoman, korkean tai muuten ylikasvaneen kuusiaidan oksien leikkaaminen saattaa tulla ajankohtaiseksi, kun aidalle halutaan antaa muoto. Nuorta kuusiaitaa leikataan tyypillisesti aluksi vain sivuilta.

Ajankohta: hoitoleikkaus tai lyhentäminen tehdään monesti alkukeväällä tai kesällä, mutta kuusiaitaa voi leikata myös syksyllä. Tarvittaessa kuusiaidalle voidaan tehdä myös alasleikkaus.

Mitä maksaa kuusiaidan leikkaus?

Katso hintasivu: Kuusiaidan leikkaus hinta

Saako kuusiaidan leikkauksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta kuusiaidan leikkaus saa kotitalousvähennystä. Kuusiaidan leikkaus on verohallinnon mukaan kotitaloustyötä ja vuonna 2022 kuusiaidan leikkauksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 3 500 € per henkilö. Saat vähentää 60 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2022 - Vero.fi

Kysytyimpiä kysymyksiä kotitalousvähennyksestä - Vero.fi

Lisätietoa kuusiaidan lyhentämisestä, trimmauksesta ja hoidosta

Kuusista tehty aita mielletään helposti sekavaksi sekä korkeaksi. Kuusiaidan ylläpitoon sekä leikkaamiseen oletetaan myös kuluvan huomattava määrä vaivaa sekä aikaa. Todellisuudessa kuusiaita voidaan pitää juuri sopivan kokoisena, siistinä sekä helppohoitoisena vuosittaisen leikkauksen avulla.

Kuusiaidan hoitoleikkaus on järkevää tehdä säännöllisesti

Jatkuva leikkaustyö pitää kuusiaidan oikeassa mitassa sekä muodossa, jolloin aita ei pääse kasvamaan liikaa. Paras leikkuuajankohta vaihtelee hieman jokaisen lajikkeen mukaan, mutta yleissääntönä leikkuuajankohdalle voidaan pitää aikaista kevättä tai loppusyksyä. Leikkuuajankohtaa mietittäessä täytyy kuitenkin pitää huoli siitä, ettei yöllä lämpötila mene pakkasen puolelle.

Vaihtoehtoinen leikkuuajankohta kuusiaidalle on myös juhannuksen jälkeen. Jos leikkaus toteutetaan tänä ajankohtana, täytyy kuusiaita olla sellaisella paikalla josta aita saa tarpeeksi vettä tai sitä voidaan kastella tarvittaessa leikkauksen jälkeen. Seuraava leikkaus tehdään vuorostaan keväällä, jolloin edellisen loppukesän aikana kasvu poistetaan.

Kuusiaidan leikkauspalvelulla helpotusta ylläpitoon

Hyvännäköisen sekä hoidetun kuusiaidan saat helpoiten palkkaamalla aitojen leikkauksiin erikoistuneen ammattilaisen. Ammattilaisella on kuusiaidan leikkaukseen sopivat välineet sekä ammattitaito. Näin kuusiaita leikataan varmasti suoraan linjaan sekä niin, ettei aidalle aiheudu leikkauksesta haittaa. Kun aita leikataan oikealla tyylillä sekä oikeasta kohdasta, voidaan aidan kasvaminen sekä hyvinvointi taata myös tulevaisuudessa.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Kuusiaidan leikkaus

Kilpailuta kuusiaidan leikkaus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä