Pihalaattojen asennus

Pihalaattojen asennus

Pihalaattojen asennus

Tarvitsetko palvelua pihalaattojen asennus?

Kilpailuta pihalaattojen asennus nopeasti yhdellä tarjouspyynnöllä

Vastaanota useita tarjouksia ja löydä tilanteeseesi parhaiten sopiva ratkaisu

Pihalaattojen asennus – Mitä tarkoittaa pihalaattojen asennus?

Päivitetty: 17.09.2023 klo 20:09

Huolellisesti tehty pihalaatoitus tai ulkolaatoitus on pitkäikäinen ja kestävä. Pihalaattojen ja ulkolaattojen asentaminen tai laitto voidaan toteuttaa monelle eri alustalle, kuten nurmikolle tai vaikkapa rinteeseen.

Pihan laatoittaminen tehdään monesti myös siksi, että pintoja on helppo hoitaa. Yleisimpiä pihalaattoja ovat betonilaatat, terassilaatat, pyöreät ulkolaatat sekä erilaiset puulaatat.

Mitä maksaa pihalaattojen asennus?

Katso hintasivu: Pihalaattojen asennus hinta

Saako pihalaattojen asennuksesta kotitalousvähennystä?

Palvelusta pihalaattojen asennus saa kotitalousvähennystä. Pihalaattojen asennus on verohallinnon mukaan remontointia, eli kunnossapito- ja perusparannustyötä ja vuonna 2023 pihalaattojen asennuksen kotitalousvähennyksen maksimimäärä on 2 250 € per henkilö. Saat vähentää 40 % työn osuudesta sellaisen yrityksen palveluista, joka kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Omavastuun määrä per henkilö on 100 € vuodessa. Ajantasainen sekä mahdollisesti muuttunut tieto kannattaa kuitenkin aina tarkistaa verottajan sivuilta.

Lisätietoja:

Kotitalousvähennyslaskuri - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen Ohje 2023 - Vero.fi

Kotitalousvähennyksen edellytykset - Vero.fi

Lisätietoa pihalaattojen hyödystä

Pihalaattojen tai kivet ovat koko ajan suositumpia ja suositumpia. Niiden etuja ovat helppo asennettavuus sekä helppohoitoisuus. Parhaimmassa tapauksessa ne voivat jopa nostaa kiinteistösi arvoa. Pihakivetys on itsessään hyvin kestävä, mutta asennusvaiheessa huolelliseen suunnitteluun sekä pohjatöihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Pihalaattojen pohjatyöt sekä asennus

Pihakivien alle kannattaa tehdä kivetystä kantava rakenne. Suunnitteluvaiheessa hyödyllistä on ottaa huomioon, kuljetaanko kivillä autolla vai vain ainoastaan jaloin. Jos maa on kivetyksen alla helposti routivaa, tulee se vaihtaa erilaiseen kiviainekseen.

Ennen kivien asennusta maapohja tasoitetaan mahdollisimman hyvin. Pihalle asennettavissa kivissä voi olla pieniä paksuuseroja riippuen kivien materiaalista, mutta asennushiekalla voidaan korjata pieniä, noin muutaman millimetrin heittoja. Pihakivet ladotaan asennushiekan päälle käyttäen apuna asennuslankaa, näin saumoista saadaan suoria, eikä kivetys lähde seikkailemaan.

Laattojen leikkaus

Jos pihalaattoja haluaa leikata, voi siihen käyttää tiilileikkuria tai kulmahiomakonetta, joka on varustettu timanttiterällä.

Tutustu jätettyihin tarjouspyyntöihin

Turvaa onnistumisesi ja vertaile palveluntarjoajat Kodinplazan avulla

Kauttamme tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöistäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

Palvelussa voi vertailla esimerkiksi yritysten hintoja, arvosteluja, palvelusisältöjä, takuita, rekisteritietoja sekä aikatauluja.

100% suomalainen palvelu. Tarjouspyynnön jättäminen ei sido palvelun tilaamiseen.

Pihalaattojen asennus

Kilpailuta pihalaattojen asennus Kodinplazan avulla

Pyydä tarjoukset yrityksiltä